Bener24fit

Luckor

Igår började min 12veckors utmaning för att bli en ännu bättre version av mig själv & min hälsa! Denna bild tog jag igår nu är det 9 månader sedan jag födde mitt tredje barn..

På tal om Barnvagnsrace´t så stog det om våra torsdagspass i Falkenbergs tidning Hallands Nyheter..

Mer om barnvagnsrace´t hittar du HÄR

Jag skrev igår om utmaningar och en av dom är att stänga alla luckor & lådor efter mig i köket..jag ser "Inte" att luckorna är öppna fast dom är det, jag har något filter där jag inte störs av det... det är SÅ konstigt! 

Jag menar och jag överdriver inte det, när jag går ut ur köket är nästan ALLA luckor & lådor öppna tillomed kylskåpet! Jag fattar inte hur jag bär mig åt...

Så jag bestämde mig ordentligt igår att nu ska jag bli bättre på det så förutom att jag stängde alla luckor i köket så stände jag alla dörrar & låste dom efter mig..nu så är marcus inte van att jag gör så, vilket resulterade att jag låste ut honom & Adelle från lägenheten..
 

Jo det hela började med att vi på lunchen skulle leverera produkter till butikerna i Borås och eftersom Marcus har skadat ryggen så fick jag ju bära på allt..så när han ville ta kort på packåsnan tog packåsnan kort på honom :) 

Kunderna blev så glada att få in sin näring direktlevererat till dom :-) 

Sen när jag skulle till min nagelteknolog så tar jag med mig mina nycklar och Marcus går hem, han har bara nycklarna till City Wellness..
När han kommer dit så ska han upp till lägenheten genom centret och märker till sin förvåning att dörren både är stängd & låst.
Han hittar inte sina nycklar i fickan och tror jag har dom så när han ringer mig så är han FÖRBANNAD, Adelle är hungrig och han kommer inte in i lägenheten så han bär med sig adelle & går HEEEEEEEEEELA 500m till Hair Corner där Jeanette Lange har sin nagelstudio och är pissblöt och inte glad så han får min nyckel och går tillbaka, han pikar mig på alla sociala medier hur slarvig jag är och hur jag låste ut honom :) när vår granne skriver att hans nycklar sitter i huvudentrén till lägenheten!! Så han glömde sina nycklar i dörren medans jag hade MINA nycklar med mig....:) :) :) 

Alltså jag skrattade sååååå mycket åt Marcus hela kvällen....vi säger på arabiska att "kamelen ser inte sin egen puckel när han skrattar åt andra kameler" ha ha ha hoppas ni fattar poängen lite :-) 

Igår fick jag säga hejdå till mina Gala naglar och ett nytt tema skulle det bli...jag var såååå nöjd med designen..
 

Mina naglar blev helt fantastiska igår ..igen! Alltså jeanette är grym! Se här..

Och så när man trodde det inte kunde bli bättre än så , då dekorerar hon med glitter på "undersidan" Boka en tid hos jeanette på 0705-334121

Idag blir det avslutning i 4 veckors challengen och vinnaren får en goodiebag från Jollyroom fullproppad med gåvor! På måndag har vi en ny utmaning & info om du är nyfiken...

Nu måste jag rusa,,,

Kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln