Bener24fit

Utmaningar! 

Jag är en person som går igång på utmaningar, jag gillar att ha något att följa en riktlinje ett mål så var 12e vecka hittar jag en ny utmaning, allt från att lära mig att stänga luckorna efter mig i köket till träningsresultat :-) 

1a November började jag med att läsa boken "Magin" av Rhonda Byrne hon som skrev "The Secret" jag har gjort det en gång tidigare när jag var gravid och måste säga att den boken verkligen är MAGISK! Den får en att bli så strukturerad i huvudet när det gäller allt som händer runt en och man lär sig konsten av tacksamhet.. har Ni inte läst den, Gör det!! Köp den HÄR

Igår var jag och hämtade bilen då den var färdig brandad och jag är sjukt nöjd!! 
Innan hade vi en volvo som var brandad med Herbalife 24 i vitt och nu ville vi göra den mer TUFF :-) KAXIG men ändå förmedla det vi gör TYDLIGT! :-) och resultatet blev detta..

Här är den mattsvarta loggan på sidorna :-) LOVE it!! (Detta är en av mina instagrambilder från stockholm) 

Det är kul att vi brukar inspirrera andra Herbalifare och många brandade sina bilar som vi hade gjort med volvon :-) jag gillar att vara påhittig & skapa nya trender.. och jag älskar marknadsföring! 

Förresten, igår bestämde jag mig för att vara med på kvällens uppstart av Weight Loss Challenge och vara med som deltagare (jag får tyvärr inte vara med att tävla då jag är en av dom ansvariga för våra WLC på City Wellness) men jag ska iallafall uppdatera er hur mina värden förändras(förhoppningsvis) varje vecka...

Vill du också vara med? Anmäll dig HÄR eller klicka på bilden nedan!

Hoppas vi ses kl 19 ikväll! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln