Bener24fit

Vad har du att förlora? 

Julen närmasr sig med stormsteg och alla har börjat julpynta sina skyltfönster och vi matas med info att redan boka julbord i November och mathetsen börjar..

Jag vill göra klart för er alla, ni går inte upp i vikt av det ni äter mellan jul & nyår utan av det Ni äter mellan nyår & jul, förstår ni? 

Självklart kan du gå på julbord och äta av allt även om du äter "hälsosamt" men man måste lära hjärnan konsten att inte VRÄKA i sig, men då säger många.."men man måste UNNA sig lite" just det läs orden igen "unna er LITE" varför inte unna er MYCKET med en kropp & hälsa & energi som Ni är värda?

Varför kopplar folk ordet UNNA med socker, rökning, alkohol och fett? Och inte Unna sig av bra ENERGI, HÄLSA , en hälsosam VIKT och en FRISK kropp? 

Hör du dig själv när du säger Fredagsmys till din familj, och serverar dom Chips, kexchoklad & godis? Med härdade fetter, tillsatser & kremikaler som våra kroppar inte är gjorda för? 

Tänk om fredagsmyset hade varit, exotiska frukter, en frisk näringsrik måltid etc? 

Tänk om du fick kunskapen att veta hur du på småsätt kan förändra & ändra om hela din livsstil mot det bättre? Leva varje dag med energin på topp istället för alla trötthets dippar som du balanserar med något sött? 

Jag har lösningen på att redan imorgon starta en ny kula med din syn på mat & hälsa, och vi kommer stötta dig 110% i hela 12 veckor för att du ska få kunskap hur du gör i vardagen för att hälsa ska bli en livsstil. 

Imorgon startar en ny WLC och du kan anmäla dig redan nu för att komma på infoträffen imorgon & höra om det ärnågot för dig..

LÄS MER HÄR

Här är några av många nöjda Boråsare som fått fantastiska resultat på våra WLC kurser..

Gunilla Johansson

Qia Hjelmäng

Tobias Bornefalk

Catrin Elf

Listan är lång med nöjda deltagare och vill du veta mer kontakta din City Wellness Coach eller skicka oss ett mail HÄR så svarar vi på alla frågor.

Hoppas vi ses imorgon!

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln