Bener24fit

Pengaregn över Weight Loss Challenge

I tisdags var det final för tisdagaranas Weight Loss Challenge & det blev en väldigt häftig sådan med helt fantastiska resultat! Vinnarna av 1,2 &3 plats fick dela på 8000kr!! 
Jag & Anna Nyberg fick dela ut vinsterna..

På plats nr 3 kom Johan Larsson..

Han coachades av Malin Asklander som har dessa fantastiska resultat..

På 48veckor har hon bränt över 233,5 cm!!!! Det är ju en helt ny person! Då kan jag dela med mig av vem som brände flest cm under den här kursen & det var Sara Engebring som coachas av Leo & Monika Bornefalk hon brände hela 77cm på 12 veckor!! 
 

Fantastiska Leo & Monika Bornefalk coachade även vinnaren av hela WLC'n nämligen Sussane Magnusson , som fick med sig 4000kr hem! 

Om du inte bor i Borås och vill bli coachad av Leo & Monika kontakta dom via deras sida på CoachMEonline.se

Vi får ej glömma fina Catrin som kom på andra plats och hennes coach är Christin Santana och henne kan ni också bli coachade av online via CoachMeonline.se

På tisdag nästa vecka startar nya WLC tisdags gruppen igen och alla kan anmäla sig dock får bara dom 50 första plats resten blir reserver & vi medelar er direkt om Ni är med eller ej så gå in direkt & läs mer & reservera er plats på www.citywellness.se/wlc

Tro mig! Ni har bara fett att förlora på detta och kommer få kunskap, positivitet & en helt annan inställning till maten. & chansen att ta hem en vinnar pott med cash! 

Lets do it!!! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln