Bener24fit

Barnvagnsrace i Falkenberg

Jag söker ju mammor som vill starta Barnvagnsrace runt om i landet och som jag hjälper för att lyckas, första staden utöver Borås var Falkenberg! 

Julia Larsson ären god väninna till mig & för en månads sedan planerade vi uppstarten av Barnvagsracet i hennes stad, idag var detdags för Infoträffen där vi berättar vad dedt går ut på & info om min viktresa under , efter & Barnvagnsrace resultat..
Ni hittar alla relaterade blogginlägg HÄR

Efter infomötet gick jag, Julia , hennes man & Marcus en provrunda där vi ska köra Barnvagnsrace´t och det var sååååå sjukt vackert, Falkenberg visade sig från sin vackraste sida idag under en perfekt höstdag. Hoppas vädret håller i sig men vi har även där plan B för inomhus träning.

Media uppmärksamade detta & imorgon träffar Julia en reporter som kommer vara med på nästa pass och dokumentera Barnvagnsrace´t, det ska bli såååå häftigt! 

Tack finaste Julia för allt idag och att du inspirrerar så många mammor, är du i Falkenberg eller i närheten & vill träna med ett glatt gäng mammor & pappor så anmäl dig här för gratis träning 

www.citywellness.se/barnvagnsrace

Vill du ha hjälp att starta upp ett Barnvagnsrace i din stad, kontakta mig via mail HÄR

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln