Bener24fit

Experter inom sitt område

Jag har lärt mig att det finns experter i varje område, tex vill man ha ekonomiska råd så ska man gå till en förmögen person , vill man äta gott ska man be en kock tilllaga maten & vill man klä sig fint ska man gå till en stylist men framför allt när man ska göra iordning sitt hår ska man gå till experter inom det området det vill säga duktiga frisörer.

 

Igår var jag hos min vän Fazli , där förutom Fazli himself så jobbar Calle Kellgren & Mark West där. Jag var där för att fixa håret lite, när jag satt där blädrade jag lite i tidningarna på bordet då jag bla såg i Plaza kvinna ett styling arbete som Calle Kellgren hade gjort som var IMPONERANDE! Han har ju jobbat som frisör i måååååånga år och är grymt duktig med korta frisyrer och få in en #D känsla som jag kallar det så det blir så mycket mer än bara en "kort frisyr" 

När jag lade ner tidningen Plaza kvinna så tog jag upp månadens CHIC , ja men då ser jag detta ett reportage om Fazli Krasniqi :-) 

När 2 av 3 frisörer på den salongen man är i , dyker upp i 2 mode tidningar så känns det verkligen som man är på RÄTT ställe och fixar håret, alla tre är duktiga på sina områden och tänk att vi i Borås har denna kunskap inom hår & styling och är man på deras salong går man in som en vanlig person och går ut som en SUPERSTAR! 

 

Sen har vi Mark West som är Grrrrym på allt och han klipper Marcus & Isaac hår i vår familj , han är från New Casle i England och väldigt kreativ!

Besök deras hemsida för online bokning och mer info HÄR

Jag blev som vanligt sjukt nöjd och jag älskar verkligen tiden jag är med dom här godingarna på salongen, man skrattar non stop! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln