Bener24fit

Om min förebild & idol

Ni som är känsliga för RAKA puckar kan sluta läsa nu :-) 

Jag vill med det här blogginlägget uppmärksamma en person som betyder så mycket för mig & hela vårt team, tack vare hans sätt att tänka finns det inga "jag" i City Wellness Team det finns bara VI, han gör så mycket för så många och är en inspiration för många.
Han  är inte bara min upline, min kollega, bästa vän och stora kärlek- han är min idol! 

Det han har gjort för mig och hela vårt team och såååååå många människor han har motiverat, coachat & inspirerat till en bättre hälsa är helt magiskt! 

Han är mer än en kollega han är en ledare, som skapar nya ledare! Så kära Marcus Benér jag tror jag har hela teamet med mig när jag säger att du är inte bara Sveriges bästa men en av världens bästa Herbalife distributörer! 
 

2014 har verkligen varit vårt år & jag som många andra trodde verkligen att Årets Distributörs Pris skulle gå till Marcus Benér för "årets distributör" (för det står väl för den som gjort mest ifrån sig & insprerat mest under det här året, annars kan man ju byta namn eller hur?! ha ha ha) Åh jag kommer reta så många för jag skrev detta nu ...ha ha ha..any way no hard feelings sånt är ju såååå känsligt alla i Sverige är värda den titeln ( och framför allt just den som vann den) då man hjälper så många till en hälsosammare livsstil.. :-)

Anledningen till att jag skriver detta är för alla samtal vi har fått av många kollegor som säger "Åh vi trodde Ni skulle bli årets distributörer la la la"
Alla ni som hört av er ..Ni är ju gulligast i världen! Min ödmjukaste Tacksamhet till ert förtroende! 

Men inte för att Marcus är min upline & min livskamrat men jag har stått brevid och sett allt han har gjort för oss i teamet UTAN  hjälp av någon av sina uplines..( no hard feelings igen men jag vet att jag tex hade inte klarat mig utan hjälp av min upline Marcus) han har styrt hela skeppet med City Wellness själv & vi är ett stort skepp eller mer rättvist att kalla det för FARTYG. (Världens bästa fartyg) 
 

Han motiverar oss om hur man når sina drömmar och att jobba hårt lönar sig..hela teamet delar på hans framgångar & han hjälper ALLTID till! 
Är man lite nere så vet han exakt vad han ska säga för att skrattet ska vara ett faktum. Vi blir uppmärksammade över hela Europa & ikväll ska vi två vara gästtalare på Englands Herbalife Opportunity Webbinars som SPECIAL GUESTS och det sänds över hela Europa & vi ska berätta hur vi jobbar med att bygga ett framgångsrikt team, livsstil & business!! 

Vi är så tacksamma att vi uppmärksammas så mycket ! 

Och detta vill jag speciellt tacka vår fina Herbalife kollega Helena Ribrant som verkligen är en inspiration, smart & har ett otroligt GO!  Jag ser upp till sådana personligheter! 

Jag gillar starka kvinnor med skin på näsan & det sägs att bakom varje framgånsrik man så står det en.....clown :-)
 

Så tack Marcus för att du har lärt mig så mycket och visat mig möjligheterna med Herbalife! Vill Ni veta mer hur vi jobbar i City Wellness så har vi en presentation ikväll klockan 18 på centret, det är Gratis & du får möjligheten och se hur vi jobbar och ta del av marknadsplanen, kontakta din City Wellness Coach för mer info eller maila här för att anmäla dig HÄR

 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln