Bener24fit

Direkt Handelsföreningens Gala

Då kom kvällen vi skulle på Gala, eftersom vi är nya GET i Sverige så fick vi vara med på den här spektakulära galan där en komité av distributörer utnämner Årets Distributör inom olika Direkt handelsföretag, typ Herbalife, Amway, Forever Partylite mflmen bara att bli bjuden på detta var ju en vinst. Tänk att vi får bo på Grand Hotell med utsikt över slottet &klä upp oss och umgås med dom bästa i alla dessa företag såååå många nya kontakter jag fick igår. Men en sak gick som en röd tråd genom detta det var gemenskap, skratt & fotografier, alltså man känner sig verkligen som en stjärna och alla fotar alla! :-) 


Och det blev många selfies..och jag doftade som en lyxig öken Oas i Oman ha ha ha ( läs inlägget från igår så förstår ni vad jag menar) 

Först blev det en champangemottagning för oss 18st Herbalife-are som var med..

Sen var det fotografering & mingel och det fanns speglar överallt så det triggar ju mitt selfieberoende :-) 

Vi minglade lite & jag bara älskar alla kollegor vi hade så roligt..här ser Ni mig med min Herbalife mamma, Gunilla Olsson som verklign myser med mig så fort vi får möjligheten..

​Min vackra klänning kommer från Valerie och finns att köpa på The little Showroom

Marcus var såååå gosig och han viskade massor med bröllopsplaner i mitt öra och försöker övertyga mig att komma över min bröllopsfobi..

Och detta hade lätt kunnat vara ett lyckat bröllopsfoto om klänningen var vit :-) 

Vi satte oss till bords i Vinterträdgården på Grand Hotell och underhållningen från Wallmans på scen var en succé kul att man fick använda sina kunskaper i Vett & Etikett!

Det var jättegod mat och jag fotade tyvärr inte den men den satt fint i magen :-) man kan lätt säga att jag kände mig "sedd" i vimlet av vackra människor...

Vinnaren som årets Herbalife distributör blev en fin dam vid namnet Lena Sturk som fick den här motiveringen av Herbalifes Strategi & planeringsgrupp som består av Herbalife distributörer.

Det var en överraskad och väldigt glad Lena som gick upp på scen...vilken härlig lycka som strålade om henne! Jag känner inte Lena så väl men vet att hon är grym på att dansa..

Det blev ännu mer underhållning & sen var det dags att ta sig till rummet & sova gott, mina barn är alla hos min dotter Ellas pappa som är en gudfar till dom och tar så väl hand om dom att jag blir såååå rörd! Vi fick under hela kvällen korta videos om alla spexs dom gjorde :-) 
 

Innan läggdags var det en nattshake & det rekomenderar jag alla som tar lite olika drinkar & massor av bubbel att göra för man vaknar utan en baksmälla :-) 
Och nu på morgonen så tog vi morgonshaken innan vi satte oss i badet en stund 

Vi åt en frukost senare på Verandan på hotellet och med den utsikten så bekräftar jag att Grand Hotell har den bästa hotellfrukosten i Sverige..

Jag vill tacka fina Jeanette Lange för mina fina festnaglar som var som ett smycke och är ni som jag lite "nagel fetischer" och vill ha dom extra fina så kontakta henne på 0705334121 eller följ henne på instagram langes_naglar" 

Nu blir det lite ledig tid på stan men sen har vi två fitnessträffar i stockholm med över 50 Personer detta är en del av vårt nya koncept City Wellness Healty Active lifestyle som öppnar upp i olika städer i Sverige, vill du veta hur du blir en del av det & när vi kommer till din stad för fitnessträff så maila mig här

Kram & Hej!

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln