Bener24fit

En oas i öknen

Idag vaknade jag 02.05 och kunde inte somna om, vi hade planerat åka från Borås vid 05.00 så jag skulle hinna fram till Carro som är tekniker för GHD som skulle fixa mitt hår så det blev en morgon shake & massor mer örtdryck för att piggna till!

På väg upp till stockholm så följer jag upp mina kunder och skickar roliga bilder till dom, dagens tema såg ut såhär ..

Ja det är roligt att vara coachad av mig..jag är lite småtokig..

Väl i Stockhom tvättade Carro håret & lockade det lite Dallas stil, resten ska jag fixa på hotellet enligt Fazli's beskrivning :-) kunde inte med att gå med en festuppsättning hela dagen i stockholm, jag ser tokig ut nog utan det :-) 
Vi checkade in på Grand Hotell i vår nybrandade bil, loggan är mattsvart och det går som en röd tråd genom allt vi trycker numera ( ni minns väl mina visitkort jag lade upp häromdagen) 

Vilket mottagande på Grand Hotell jag kan erkänna att man kände sig lite som en kändis men det var inget jämfört med hur dte var på NK när vi skulle äta lunch där med min bästa väninna Mina, alltså man ska ha den här kappen på..alla frågade var man kunde köpa Herbalife & vissa reagerade på min "gå ner i vikt" knapp också..så jag har pratat och pratat massor..

Sen hände något magiskt, och jag är inte en lättlurad person och ska man sälja ngt till mig ja då måste man vara riktigt duktig o jag först inte har fallit dit för att varan skriker "KÖÖÖÖÖÖÖÖÖP mig Tania, KÖÖÖÖÖP mig" .
Vi gick till NK Parfym och bad en kille där om hjälp att hitta en ny doft åt Marcus ( hans favorit Soul från Herbalife har utgått) han var sååååååå duktig! Såååååå duktig...
Så när Marcus hittar sin doft ( eller jag hittar den doften han ska gilla :-) ) så vill jag ta chanse att få hjälp av denna expert så tar han fram tre dofter, först tittar han på mig uppifrån & ner & upp igen..scannar mig ORDENTLIGT och frågar vilka parfymer jag använt senaste tiden och jag räknar upp Hermes, Dior mfl..

Han tar fram 3 st och beskriver dom han börjar med 2 st och avslutar med the grand final han säger exakt så här..

"Tänk dig en öken, en oas i den varma öken solen, kallt vatten, vackra färgglada blommor som doftar och nu är det morgon du vaknar och går ut i den friska småkyliga morgonluften som möter dig när du går ut från tältet..det är den doften som möter dig" 

Jag var SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLD innan jag ens doftade på den och det var den godaste doften jag känt! 
 

Att den sen råkade vara den kvinliga versionen av Marcus doft var bara en bonus..Amouage är gjord i Oman och vi fick så mycket info om tillverkaren & tillomed hur det ser ut i fabriken..att det var den dyraste doften jag någonsin köpt spelade ingen roll efter den hypnosen jag fick av besrivningen vs doften..

Så länge leve bra och kunniga försäljare och som jag skrev för några dagar sedan om man ÄLSKAR den varan man säljer så märker kunderna det, innan jag träffade denne man jag tror han heter Ulf så var jag så nöjd med min parfym, men med hans kunskap ville jag ha det han tyckte var bäst för mig!

Nu ska jag göra mig iordning för en Gala, mer om det imorgondagens blogginlägg, kan Ni inte vänta så länge följ mig på Instagram "taniamarkarian" 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln