Bener24fit

Horror & Terror

Jag älskar mina barn såååå mycket, dom är dom roligaste människorna jag känner och så underbart söta. 
När dom fick höra att det skulle vara Halloween Disconpå skolan nu innan Höstlovet så blev dom helt till sig och en skulle bli  drakula & den andra en djävul och dom skulle sminka sig och blod skulle rinna & alla skulle bli rädda, jag blev helt i extas & tänkte att nu får vi verkligen klä ut dom så vi åkte till BR i Knallland här i Borås & skulle köpa allt..
Men när vikom dit och jag började visa dom kläder & masker och sånt så sa dom, -mamma dom ser skrämande ut! Dom ville ha något "snällare " så resultatet vi fick med oss hem då var detta...

Först när Isaac såg att hans bästa vän Lukas hade en Spök Ninja dräkt så ville han också köpa en sådan så då fick jag gå till BR igen , så idag såg dom ut så här strax innan Disco't med lite hjälp av färgad hårsprej och lite mamma fix med kläderna så var dom tuffa & redo för en halloween disco..

Dom är så roliga & dom var så nöjda & tog många kort medans dom poserade jag hittade den här selfie´n i mobilen :) 

Ella tog rollen som en Ninja Turtle påallvar och tog på sig jackan så som dom skulle gjort :-) 

Isaac blev extra glad på Disco´t för han vann 1a pris för bästa Halloween outfit'en..

:-) en bild säger mer än 1000 ord jag har skrattat hela kvällen åt den, för den är sååå mina barn! 

Om en stund åker vi mot Stockholm imorgon ska Caroline på GHD göra mitt hår och jag har tid att träffa några vänner innan GALAn på Grand Hotell imorgon kväll..
 

Kramar till er alla..

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln