Bener24fit

Hur kan man lyckas?

Många frågar mig via mail & facebook hur jag lyckas med Herbalife & om man måste vara en "säljare" för att lyckas! 

Mitt svar är NEJ!! NEJ NEJ NEJ! Du måste inte och ska först och främst INTE vara en säljare, du ska var ett HJÄRTA, en puls en känsla en kraft av VÄLMÅENDE! 

När du ÄLSKAR en produkt så mycket att du vill skrika ut till hela världen det här är BRA så syns det i dina ögon när du PRATAR om det..
 

Jag SPRUDLAR av ENERGI som kommer av min HÄLSOSAMMA livsstil, som började med just att jag behövde energi..jag var en trött tvåbarnsmamma som hade gått igenom många väggar men hade inte ens ett val att ge upp, jag började med att BERIKA min morgon smoothie med produkterna från HERBALIFE och märkte av energin jag fick, att jag sedan förlorade nga extra kilon var helt okey det var en bra bonus! 


När jag blev tvungen att sätta mitt företag i konkurs som jag drev i 15år så fick jag en ekonomisk KRIS över en natt, inga pengar..och jobbet jag fick via mina goda kontakter skulle jag tillträda efter 3 månader, jag hade inte råd att leva på "inget" under 3 månader då jag UPPTÄCKTE Herbalifes jobbmöjligheter som Wellness Coach

Jag behövde inte investera tiotusentals kronor utan bara bli medlem och få en licens att kunna köpa produkterna till 25% rabatt, jag frågade vänner om dom ville få min energi och jag väntade mig att 4st skulle säga ja..21st sa ja!! 
Och jag tänkte om alla dessa får bra resultat så kanske dom rekomenderar mig till en ny så har jag säkert ca 30 nästa gång & detta var bara vänner som ville ha mer energi, vad hade dom att förlora enligt Herbalifes nöjdkund garanti så kan dom få pengarna tillbaka om dom inte gillar produkterna..nästa beställning en vecka efter att mina vänner köpte sina start paket hade jag över 45 nya kunder, tack vare att mina kunder fick resultat..ni kan ju räkna ut vilka ringar på vattnet det skapade i Borås. 
Alla vill på ett enkelt sätt få i sig alla näringsämnen på ett smidigt sätt :-)Jag tog möjligheten att gå på ALLA utbildningar i Sverige och lära mig ALLT, jag läste om kost och träning och fick själv fantastiska resultat och testade alla produkterna från inre näring till yttre, hudvård, shampoo balsam etc..

Jag jobbar varje dag med en ännu bättre version av mig själv, jag förbättrar och motiverar mig själv och hela världen ser på och vad händer då? Jo folk vill fortfarande bli pigga, vad händer när du blir pigg? Jo du sprudlar av livslust & endorfiner och du intresserar dig mer i din hälsa & kost och en hälsosam vikt är ett faktum! 

 

Jag är Herbalife, jag älskar Herbalife för hur kan man inte älska en produkt & ett företag som gör så mycket för sina medlemmar?

Så svaret på hur man blir bra på att "sälja" Herbalife...ÄT PRODUKTERNA resten kommer automatiskt! 

 

Vill du veta mer om hur du blir piggare eller vill tjäna nga extra
1000-lappar på att må bra och hjälpa andra att må bra kontakta mig eller din City Wellness coach så får du vår gäst på nästa info möte om Herbalife som extrainkomst..

Vi är ett fantastiskt team som gör exakt samma sak vi äter produkterna & har fantastiska resultat och det är dom som talar..vi är inga säljare vi är Wellness Coacher 

 

Maila mig HÄR

Kramar 

 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln