Bener24fit

Söndagsfrukost

Söndagar är som alla andra dagar här i hushållet Markarian/ Benér och varje dag äter vi en näringsrik frukost och söndagar är inget undantag. 

Ja jag ger mina barn en smoothie berikad med Herbalife, vad äter dina barn? Innan jag började äta Herbalife åt dom flingor & fil som många andra barn i landet, men vad är flingor..platta popcorn brukar min son Isaac säga. 
Och hur mycket näring innehåller dom...nada! Noll! 

Därför får mina barn en Herbalife berikad smoothie som dom själva gör varje morgon med oss. Vi har alla sju smaker av Herbalife F1, alltid frysta bär hemma och olika sorters mjölk, vanlig mjölk , laktosfri, soya & havredryck! Vi har även kylskået fullt med olika juicer att mixa med och vi väljer alltid FONTANAS

Det är självklart att om mina barn vill  äta gröt eller en macka till med pålägg etc till sin smoothie så gör dom det för vi kör ingen diet vi BERIKAR vår kost med NÄRING från Herbalife. 
Många tycker det är HELT okey att barn dricker oboy till frukost men höjer ögonbrynen när jag ger en näringsdryck till mina barn..hmm :-) ...jag skrattar ihjäl mig varje gång jag får en sådan kommentar.


Nå väl....vår disk från frukosten ser alltid ut såhär..allt vi får i oss är i flytande form :-)

Imorgon kör vi igång ännu ett Weight Loss Challenge pass med 12 veckors utbildning om kost & hur man håller motivationen genom dom svåraste veckorna i en livsstilsförändring dvs dom 12 första veckorna..

Besök vår hemsida för mer info HÄR

Vill du träffa mig eller någon av mina kollegor på en kostnadsfri behovs analys om var du brister i din kost & hur vi kan hjälpa dig tänka om & tänka rätt så kontakta oss..

Mig når du enklast via sms (0733777677) mail HÄR

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln