Bener24fit

Tappat rösten..

Imorse drack jag Elins special te för min onda hals, alltid alltid när jag har ont i halsen springer jag till Cafe Viskan där hon gör en riktig C vitaminbomb te med massor av kärlek, efter det mår halsen prima..

Imorgon ska jag vara MC (Master of ceremonies) på en Herbalife STS i Göteborg( Success Training Seminar) dvs jag ska presentera alla talare, ämnen och underhålla och berätta min story. Med andra ord så kommer jag prata massor men visst är det lustigt att något som aldrig brukar hända ..händer!?! Att jag tappar rösten? Det hände i onsdags och sedan dess har det varit väldigt tyst i hushållet Markarian & Benér :-) 

Igår smsade jag lite med min bäste vän Fazli och jag skrattade så mycket att jag nästan kissade på mig, ibland krävs så lite för att skratta så mycket! Och jag älskar att skratta mycket vilket jag ska försöka få publiken att göra imorgon! 

Min dotter kom på lite olika tecken för mig om det skulle bli kris..:-) och tro mig DÅ kommer man skratta!! 

Men tills dess ska jag mysa och älskar det här fina höst vädret för då kan jag t på mig min nya jacka från Blonde08 finns hos Thelittleshowroom

Måste dela med mig lite vad min 6 åriga son hotade mig med igår..:-) 

Nu ska jag kurrera mig lite till och hålla mig till vardagssysslor där man inte behöver prata, som att tvätta, storhandla osv...:-/ wish me luck!! 

Trevlig fredag allihopa!! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln