Bener24fit

Träningsresultat

Har du någon gång varit med om att du tränar & är noga med maten men inte sedr någrfa träningsresultat?! Jag hade det problemet innan Herbalife men aldrig mer..
Detta är mina senaste resultat Januaribilden är tagen när jag kom hem från förlossningen efter att Adelle föddes..

För 15 dagar sedan började jag min 90 dagars challenge och nu inte för att gå ner i vikt utan för att få bättre träningsresultat. 
Det tar ca 7-10 dagar för kroppen att ställa om till nya rutiner och även om jag är noga med kosten så blir jag snäppet NOGRANNARE, då jag gillar att testa produkterna on the edge. 

Dom 2 produkterna jag kommer äta mer av UTÖVER mina 6 måltider är Herbalife24 Formula 1 (före träning) & Herbalife24 rebuild Strenght (efter träning)

Jag tar min H24 Formula 1 sport ca 40 min FÖRE träningen som här idag före Santanas Training Camp som jag körde 6.15 & direkt efter tar jag H24 rebuild Strenght inte bara jag ALLA där gör det! 

Det var ett riktigt mardrömspass så benen vinglade på väg ut till bilen men ändå stog jag redo att köra Barnvagnsracet med 15 nya mammor kl 10 & jag tog en shake före & en shake efter..

Vi gick ca 4,5 km med övningar i ösregn! Dessa mammor är så grymma och alla pushar varandra! Bästa !! Jag vill även tacka min syster Michelle som hjälper mig med Barnvagnsrace´t och är en grym coach som lyfter upp hela gänget med massa positivitet! Här var det innan Barnvagnsrace´t och nu såh jag på facebook att hon skulle trana på gymmet så energin flödar i våra kroppar tack vare träningsprodukterna...som gör att vii återhämtar oss snabbt.

Här är hon på väg till gymmet...

Vill du veta mer om våra träningsprodukter så kontakta din City Wellness coach så skräddar syr dom vad och när du ska ta produkterna så du får SYNLIGA resultat..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln