Bener24fit

ZOYA

Ni som har följt mig ett tag vet väl vid det här laget att jag gillar hälsosamma alternativ och det är lika viktigt det du har pöå kroppen som det du äter. Så när min dotter började bli nyfiken på nagellack googlade jag lite och upptäckte ZOYA, det hälsosamma nagellacket! 
"ZOYA var det första nagellack märke att ta bort giftiga ingredienser såsom toulen, kamfer,formaldehyd och DBP, vilket gör ZOYA till ett säkert och hälsosamt val av nagellack. Finns i över 300 fantastiska färger. Detta prisbelönta nagellack är det som har längst hållbarhet av alla naturliga nagellack.

Zoya nagellack tillverkas i USA och fylls i flaskor av glas från Italien, borsten tillverkas i Spanien."


Hur glad blev inte jag när jag upptäckte att Chick Lady på Västerlånggatan 33  i Borås säljer just ZOYA, så min dotter & jag går nu dit "FÖR" OFTA och shoppar nya färger & i fredags var ett sådant tillfälle! 

Forogh på CHIC LADY har så många olika färger & nyanser så man har verkligen svårt att välja! Som tur var såg vi detta! 

Me like!! Så vi köpte 6 nya färger! Alla i höstens nyanser det är tur att jag & min dotter har samma smak..ok jag påverkade henne lite.

Imorse så målade jag tånaglarna, jag tycker det är så frächt med målade tår så jag testade att måla över lite av Zoya lacket på mina gelenaglar och det gick hur bra som helst..och det blev fint! 

Idag hade vi SKIN BOOST SPA så naglarna matchade rosorna så fint

Sen på kvällen hade vi lite tjejtid jag och min dotter och jag målade hennes naglar och det känns sååå bra att det inte är några gifter så man gör det med gott samvete då barns naglar är så tunna. 
Hennes val var en ny färg på varje nagel..

Ibland blev det knasigt så då fick vi ta bort det så här smidigt..

Sen var det hennes tur och så här fina blev mina naglar..:-D

Efteråt var det bara att doppa i naglarna och hipps vipps var ordningen återställd..

Imorgon vill jag måla dom i den mörka färgen eller i nude nyansen.. jag älskar fint nagellack! LOOOOOOVE IT! Så som vi kvinnor dömmer män av deras skor "dömmer" män oss av våra naglar..visste Ni det!? :-) 

Missa inte det erbjubdabdet Chic Lady har tag 3 betala för 2, en kvinna kan aldrig ha för många färger nagellack hemma! Tro mig! 

Se så många färger det finns att välja bland..

 

Önskar er alla en trevlig kväll jag ska nog måla färdigt några av naglarna i en ny nyans eller som min dotter som inte kunde välja det blev en av varje :-) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln