Bener24fit

Ta vara på tiden..

Igår fick jag den här bilden av min sons pappa och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna, vart har tiden tagit vägen? Detta är på Isaac & Micaella för ca 4 år sedan..

Jag minns att jag önskade då att jag hade mer tid med dom och kunde vara mer mamma ledig och njuta för den tiden kommer aldrig mer...Tack vare mitt jobb som City Wellness Coach så har jag fått chansen att vara med mitt yngsta barn hela tiden. 
Både jag och hennes syskon, mitt varför med det här yrket är att få mer tid med mina barn för det DYRBARASTE som finns är TIDEN. Att få tiden med dom jag älskar mest är värt så mycket! 

Igår spenderade vi dagen i Göteborg & vet Ni varför vi skulle vara i Göteborg jo för att vi skulle komma bort från "jobbet" vi tänkte att om vi tar en dag i Göteborg och bara går runt så kan vi "koppla" bort jobbet lite, jag menar det är löjligt att kalla det för jobb för vi har så KUL hela tiden! 

Men icke, i en av Göteborgs gränder så ser jag en kille hålla i en Herbalife24 vattenflaska och tittar upp och ser att det är våra kollegor Joackim & Julia Larsson i Falkenberg ( Följ Julias blogg HÄR)

Vi tog en kaffe och gick igenom deras uppstart av Barnvagnsrace i Falkenberg & Varberg..jag gick igenom några av övningarna vi kör på Barnvagnsracet ( vi har ett infomöte om det imorgon kl 10-11 på City Wellness anmäl dig redan nu)
 

Mitt på Vallgatan körde vi några övningar :-) 

Så om du är en nybliven mamma och vill vara med ditt barn hela tiden och samtidigt träna så är Barnvagnsracet ett helt fantastiskt sätt att träna på vi kommer köra träningen inomhus hela hösten och vintern så det kommer nya inslag & övningar som Ni bara inte vill missa..

Tryck på "knappen nedan & läs mer om det & Anmäl dig NU!  
 

Efter det mötet träffade vi 3 tjejer, Sandra, Nina & Johanna som kommer starta sin WLC i Göteborg nu den 27e Oktober vi startar nästa WLC i Borås 19 & 20 anmäl er HÄR och jag är så imponerad av deras energi och produktresultat, Nina är gravid i vecka 21 och när deras bebis har tittat fram så startar Barnvagnsrace i Göteborg också! 

Är du också intresserad att starta ditt egna Barnvagnsrace maila mig då för mer info HÄR

Idag har vi SKIN BOOST SPA som jag håller i och jag har testat produkterna i 7 dagar och enligt Herbalife så ska man kunna se resultat på endast 7 dagar och jag är den som MÅSTE testa allt innan jag verkligen står för det & här är mina resultat! 

Vill du komma på en relaxtima hos oss på City Wellness? Anmäll dig på länken nedan för en kostnadsfri genomgång & test av alla produkter i nya HERBALIFE SKIN serien HÄR läs mer om produkterna på Herbalifes egna sida HÄR

Jag hoppas få träffa så många av er som möjligt på mina pass av Barnvagnsrace , WLC & Skin Boost Spa


Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln