Bener24fit

Det hänger på "håret"

Det har blivit så trendigt med skägg, har Ni märkt det? Min vän Iman Khalaf har jag retat hela sommaren att han ser ut som en kubansk maffioso alt en taliban och tro mig om jag satte shaken i halsen när jag såg att hans skägg var nominerat till Sveriges SNYGGASTE skägg!

Sen har artiklerna i tidningarna avlöst varandra :-) han är faktiskt snygg i sitt skägg Iman fast det är alltid kul att retas och skoja med sina vänner :-)

Läs hela artikeln HÄR

Igår började jag dagen med frukost på Cafe Viskan med det här härliga gänget & skägget :-) han är ju så härlig Iman så Ni skulle varit en fluga på väggen och hört våra diskussioner Iman, Fazli & jag..igår fick City Wellness coacherna Embla (följ hennes blogg här) & Christin bevittna det också så det blev många skratt! 

Efteråt följde jag med Fazli till hans salong på Österlånggatan i Borås och testade hans nya tjänst "Tvätt & Styling" detta har jag gjort i Stockholm, Barcelona & ofta näör jag var i LA, man hade då perfekt hår hela helgen och Ni kvinnor vet hur man känner sig med nystylat hår när man kommer ut från frisören så BABOOM kände jag mig igår! 
Han testade även GHD's nya locktänger som han har fått in och som du kan köpa först i Borås hos just Fazli...
Ring & boka tid eller för mer prisinfo på 033-103010

Så här fin blev jag...trixet med dessa lockstänger är att man inte får törnrosa lockar utan mer HOLLYWOOD GLAM! 

Jag var så nöjd & köpte med mig en ny familjemedlem till min GHD familj! 
 

Ni vet ju att jag är något störd i huvudet och jag har fått fnatt på Taylor Swift låt så när jag gick på Lindex igår och hörde den i högtalarna var jag bara tvungen att mima lite :)

Önskar er en härlig lördag <3

Kram 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln