Bener24fit

Framgång

Framgång, vad är det? Vad betyder det? Hur viktigt är det?

För mig är det ett kvitto på att det man gör belönar sig, det betyder mycket för mig i min personliga utveckling & det är jätte viktigt! 

Därför vill jag uppmärksamma mitt team för att man klarar inte av att lyckas som vi gör av att göra allt själv och det är det fina med vårt team, vi är ett gäng glada, roliga människor med ett STORT hjärta och brinner för att hjälpa folk bli hälsosamma. 

Vi säljer ingen tonak, alkohol eller socker som allt bidrar med ett beroende & missbruk..vi säljer hälsa. Det går bra för OSS om det går bra för DIG och ju HÄLSOSAMMARE Boråsarna blir desto bättre för OSS, så vi utvecklas när andra utvecklas, vi blir bättre när andra vi hjälper blir bättre. 

Så när jag fick hem dom fina ramarna till våra diplom efter att tagit hem 3 av 4 kategorier från Europa chefen i  Herbalife i somras så fick jag mig ett AHA upplevelse..FY FAN VAD VI ÄR BRA!!! Vilket team! 


Jag, Marcus & Christin Santana fick dessa diplomer som vi värderar högt och är det något vi värderar högre är just vårt team. Allt dom gör tuillsammans med oss, vårt center är som en vuxen "fritidsgård" om någon är lite nere så kommer dom hit tar en kopp te pratar av sig och vi lyfter upp varandra så att denne lämnar centret med ett leende, har vi events som WLC, 24fitcamps, Skin boost spa, Barnvagnsrace så hipps vipps är vi hur många som helst, man träffar sina kunder här, man chillar och man SKRATTAR för vi har sjukt kul!! 

Som detta tex..

 

Nu söker vi nya medarbetare till teamet för vi behöver vara fler som gör jobbet, så på tisdag kl 18 har vi en liten presentation om hur vi jobbar på City Wellness, så är du nyfiken får du kontakta någon av City Wellness coacherna du känner eller maila mig HÄR så anmäler vi dig som gäst..begränsat antal platser så skynda och anmäl dig eller någon du känner som vill ha en extrainkomst på ett roligt och FUNGERANDE sätt vi har BEVISET på väggen! 

Önskar alla en härlig fredag!
Imorgon är det lördag och det är min enda lediga dag och den är HELIG =) 

För att lyckas måste man veta att det krävs mycket jobb! 
 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln