Bener24fit

Barnvagnsrace Konceptet

Igår var det 4 veckor sedan vi startade Barnvagnsrace´t 4 veckors program, det går ut på att alla som vill scannas på en Tanita scanner där vimäter fett , muskelmassa & metabolisk ålder  samt mäöter alla deltagare. Efter 4 veckors träning & med rätt kost. 

Många frågar mig om dom kan äta Herbalifes produkter under amning och svaret är att Herbalifes produkter är MAT, det är näring och kan man äta MAT när man ammar så kan man äta HERBALIFE men detta är då mina åsikter som jag har utgått med efter mina resultat detta är mina resultat på 6 månader av rätt kost berikad med näring från Herbalife

Naturligtvis behöver man inte äta Herbalife för att gå Barnvagnsrace´t man kan få en kostschema vad man kan äta istället så det är inga konstigheter där..

Vinnaren av gårdagen final var självaste Elin Hultman, som under tiden av Barnvagnsrace´t upptäckte dom fantastiska möjligheterna med Herbalifes produkter efter att ha börjat äta dom själv både hon & hennes man David Hansson & nu är båda Hälso coacher i vårt City Wellness team. Hon förbättrade sina resultat enligt diplomet nedan och vann då hela Barnvagnsrace Challengen..

Det var en glad & stolt Elin som fick sitt diplom och med all ära hon har varit grym & är en riktig förebild för många mammor..

Vi delar även ut ett diplom till den som har fått bort flest centimeter och det var nämligen fina Jenny Smith som har bränt bort hela 34cm från sin kropp på 4 veckor! 

Är du nybliven mamma eller mamma/pappaledig så anmäl dig till info mötet om Barnvagnsrace´t som är måndagen den 13e kl 10 på City Wellness, mer info hittar du på länken nedan

www.citywellness.se/barnvagnsrace

Hela gänget som körde nu förra passet vill gå om och fortsätta 4 veckor till för ännu bättre resultat och vi hälsar er alla nya så hjärtligt välkomna till gratis träning med oss..

Har ni frågor eller funderingar kontakta mig Tania via mail HÄR

Dela gärna det här blogginlägget så det når ut till fler mammor, den här omgången kommer vi även börja köra träning inomhus! Mer om det på infoträffen på måndag! 

Välkomna

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln