Bener24fit

Resan till drömbilen..

Jag & Marcus åkte tidigt igår till Stockholm för att hämta den drömbilen vi hade satt som ett av våra mål att köpa när vi BÅDA kvalificerade oss till Global Expansion Team i Herbalifes Marknadsplan.

Att åka bil med Marcus är inte det roligaste jag vet för vi kör lite olika..här ser Ni lite från mitt fb inlägg..

 

Anyway...för två år sedan satte vi ett delmål med Herbalife och det var att kunna köpa en "fuktionell" drömbil, fullutrustad & lyxig och det var en Range Rover Sport och lite extra pimpad. 

När vi äntligen blev GET så var det att hitta den och vår stora älskling fanns i Stockholm, vi tvekade lite för den var sååå dyr, man kan ju göra sååå mycket med sååå mycket pengar.

men efter att vi fick stå på scen och blev uppmärksammade så kände vi att det var ett tecken på att vi verkligen har gjort ett j-ligt bra jobb och bilen blev vår belöning! 

Man måste belöna sig själv & klappa sig själv på axeln för varje delmål.

Men att hämta upp en bil är inte alltid så enkelt..vi kom fram kl 10.30 & när vi skulle betala och dom behövde id handlingar så hade Herr Benér glömt körkortet så vi fick ringa vår kollega Rickard som fick gå in i vår lägenhet och leta i alla jackor, byxor osv men hittade inget körkort, så enda sättet var att spärra det och anmäla det som borttappat hos polisen, så vi fick ta oss till polis stationen, där satt bara en person före i kön så vi kände att vi hade flyt ändå tills det blev denna farbrors tur..det tog honom 7 minuter att gå till luckan och ännu 25 minuter att få ut sin borttappade nyckel som polisen hade fått in och han talade såååååååååå LÅÅÅÅÅÅNGSAAAAAMT, jag bara fnissade det var mer Marcus som var irriterad för han är normalt den ordentliga bland oss två..

När vi väl blev vår tur så tog det 3 minuter att spärra körkortet men Polisen kunde inte skriva ut anmälan som vi behövde för hennes kollega som skulle rätta det var på lunch :-) så vi skulle återkomma om 3h!!!! 

Marcus var rasande , jag fortsatte att fnissa...

Väl på GALLERIAN så hade jag så kul...för en gångs skull var jag den ordentliga föär jag är en riktig slarvermaja..

Efteråt vid ca 16 tiden kom vi tillbaka till bilhandlaren med alla papper som behövdes, och en glad Marcus fick köra hem bilen..äntligen!! Min fina älskling..

Vi ska nästa vecka branda bilen så den blir ännu snyggare! :-) Vi är så tacksamma att vi kan jobba med att hjälpa människor till bättre hälsa och kunna leva på det, men notera att vi lägger måååååååånga timmar per dag på vårt jobb, min arbetsdag är från 05-22 :-P men det är ett roligt jobb.

Till helgen har vi ett HOM på centret (Herbalife Opportunity meeting) där vi berättar mer om hur man jobbar med Herbalife så är du intresserad av mer info kontakta den City Wellness Coach du känner eller maila direkt till oss HÄR 
Nästa vecka berättar vi mer om nya hudvården från Herbalife som heter SKIN så missa inte det..vi alla coacher på City Wellness kör nu en 7 dagars test med före & efter bilder som kommer ut snart :-) 

Nästa delmål av bilar är följande & det är när jag kvalificerar till President Team i marknadsplanen....jag var och tittade på den på Autoeuropa i Malmö när vi var där som gästtalare..

Sluta aldrig drömma, för 2 år sedan hade jag inte ens råd att köpa en cykel efter min konkurs ( då menar jag en begagnad cykel!) men idag efter hårt arbete och med målinriktad inställning vet jag att INGET är omöjligt ! Så dröm och börja välja ut dina delmål, snart är du där speciellt om du är i mitt team :-) 

Nu ska jag göra lite fredagsmiddag åt min familj och bara njuta..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln