Bener24fit

Gala Time! 

I början av september fick Jag & Marcus en inbjudan av Herbalife som nya medlemmar i Global Expansion Team till DF galan på Grand Hotell i Stockholm den 25e Oktober, tack än en gång Herbalife det kommer bli Magiskt...igen! 

I inbjudan bjuder dom även på en hotellövernattning på Grand Hotell i Stockholm..lyx!! Me like! 

Då den 25e oktober börjar närma sig var det dags för mig att köpa en galaklänning, det är något jag aldrig har gjort innan , då jag har jobbat som designer av just afton/gala klänningar så har jag aldrig behövt "köpa" en, här nedan ser Ni mig i en av mina krationer taget 2011

 Så att hitta en klänning och köpa den kändes som en svår uppgift men såg på min väninna Michela Castellari´s blogg att hon hade fått hem en vacker klänning från Valerie i deras butik The Little Showroom ( som också har en webbutik) så jag skyndade mig dit efter Prag och skulle bara prova den..jag klättrar upp för att ta ner det enda exemplaret ( den andra var på fotning) 

Och jag provade den lite snabbt..och blev kääääääääär..

DEn var lite "rockig" och med attityd och jag bara kände ett "klick" och jag tackar gudarna att jag slapp springa runt och leta efter en klänning som en huvudlös höna :-) det är detta jag gillar med Michela & Jessicas butik dom har utvalda och stilrena kläder som alltid är rätt! 
 

Till detta hittade jag ett par skor så nu ska jag bara få med mig min stylist & frisör Fazli i en väska upp till stockholm så är jag nöjd..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln