Bener24fit

The Gold Party

På Lördagskvällen var jag & fyra till från vårt team kvalificerade för VIP Partyt, det är mitt tredje VIP party sen jag startade och dom är oslagbara! 

Men först var det lite party på hotellet med mina godingar! Vi valde att matcha våra klänningar så vi skulle hitta varandra lättare ha ha ha skojar bara det var köp 3 betala för 2 ha ha ha ha I wish! 

Sen började alla fotografier, på hotellet, från hotellet på väg till festen på festen från festen, ni kommer se varje vinkel av oss på sociala medier..

Min syster Michelle jobbar med mig i teamet och det är så härligt att kunna jobba med sin familj..

Resten av teamet hade bokat bord och skulle ha en egen afton med roligheter här ser Ni mig med min kollega Yas.

När vi kom till festen var den redan igång helt fantastisk atmosfär med långa bord med dryck och mat..

Det fanns tom Herbalife kakor! ha ha ha 

På festen träffade vi våra up-lines Jan & Cathrin Petrus så naturligtvis skulle vi ta kort :) 

Och så lite mer dans & fest..

Vi var kvar tills dom stängde! Vi satt i gungorna och barnasinnet kan jag säga finns kvar :-) 

Jag hade beställt hem ett par guldiga skor men dom kom aldrig i tid så mina vänner kom med skor som jag provade men alla var för små förutom Michela Catellaris fina guldiga som satt som ett smäck men de var tydligen ett par sitt skor dvs man kan bara sitta med dom på :) 

Det var tur att jag tog med mina extra skor så jag kunde klara av hela festen :) 

Nästa dag var det sista utbildningsdagen på Extravaganzan och det är då dom släpper nyheterna och den här gången var det nya hudvården som jag ska skriva mer om ikväll, missa inte det inlägget för om du delar mitt blogginlägg ikväll har du chansen att vinna finfina vinster! 

Kram till er alla 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln