Bener24fit

Ord är inte nog..

Jag har precis kommit hem från Prag, från Herbalife´s årliga stora utbildning och produktfördjupning EXTRAVAGANZA! 

Jag kommer dela in blogginlägget i tre delar och fortsättning följer imorgon bitti..men här är fredagens händelser.

Det var 25st från teamet som åkte med och här är en av grupperna som reste tillsammans i torsdags..Daniel, cajsa, Lotta, Yas, Jag & Marcus
 

Jag, Marcus & Christin kvalificerade oss till TAB utbildningen på fredagen så vi registrerade oss så fort vi kom till Prag.

5 av oss kvalificerade oss till GULD festen på lördagkväll mer om det i nästa blogginlägg men jag & Marcus har hunnit kvalificera oss till lyx semester igen och på 8 månader istället för 12! Så vi fick ett armband för det och det visade sig att vi skulle träffa alla andra på ett lyxhotell på en champangemottagning och mingel med dom bästa i Herbalife.

Den här gången är det en lyxkryssning i Adriatiskahavet för oss och alla barnen..

Sen gick vi runt på Expo´t och tittade & hämtade ut våra bestälda varor..så hittade vi våra namn på nykvalificerade GET medlemmar.

Jag & Marcus satsar på Millionary team så vi skrev på commitment väggen och nu är det bara 100% att nå det målet..känns det omöjligt? Nej inget är omöjligt med Herbalife ifall du är beredd på att jobba hårt! Vilket jag älskar att göra..

Här hittar vi vår instagrambild på stora skärmen..:-) 
 

På torsdag morgon fick jag detta på facebook medans jag var hemma..


Sen var det ledarskaps utbildning för oss tre och den var helt fantastisk..

Efteråt åkte vi med bussar till Mariott hotel och blev mottagna av Champange och godsaker..

Mina kollegor från Libanon var på plats..

Jag är född i Libanon och det värmde extra mycket att se den vackra flaggan

Sen mötte vi upp resten av teamet på ett av dom vackra torgen i Prag och åt och pratade planerade pratade planerade och alla var så taggade redan innan Extravaganza utbildningarna hade börjat..

Mitt i allt detta med så många människor runt mig som jag jobbar med dagligen tittade jag på Marcus och sa...Millionary team är det steget alla här kommer klättra upp till för jag har aldrig upplevt ett så tajt & målmedvetet team! 
Jag värderar alla sååååå mycket! Men mest så värderar jag att jag kan arbeta med mitt drömyrke och hjälpa kunder till en hälsosammare liv med Herbalifes produkter, och jag har inte haft en tråkig dag sen jag startade! 

Jag gör det för mina barn och för deras framtid..nu ska jag runda av det här blogginlägget för att fortsätta imorgon om hur jag på 2 år förverkligade min dröm om att få stå och prata om våra framgångar på den stora scenen på Extravaganzan. Förutom mina barns födelse och min förlovning med Marcus var nog gårdagen en av dom bästa dagarna i mitt liv!! 

Missa inte det.. 

Kramar från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln