Bener24fit

Mina superkrafter!

Ibland behöver man bli påmind om sitt "varför?". 
Varför jobbar jag? Varför är min hälsa viktig? Varför gör jag detta? Varför vill jag nå mina mål? Mitt varför är att vara så mycket som möjligt och ge det bästa av livet till mina barn! 


Imorgon är det exakt 8år sedan min mamma gick bort i cancer, jag kan inte få tillbaka henne hur mycket jag än saknar henne och ibland får man inte glömma det man har nu och bara sörja det man förlorade. Idag är jag det viktigaste som finns för mina barn, därför satsar jag på min hälsa! 

När min mamma gick bort var jag ensam, singel & allt jag jobbade för var mitt företag, hittade en artikel om mig härom dagen i GP som skrevs 3 månader innan min mamma dog & den kan Ni läsa här

(Om Ni har läst artikeln så kan jag erkänna att jag fortfarande har ngn form av Bröllopsskräck som Marcus fått erfara då jag ständigt flyttar fram vårt bröllop.)
Jag är tacksam till att jag fick möjligheten att jobba med Herbalife så jag kan jobba mycket bekvämare arbetstider och minst sagt bli mer hälsosam..

Mina barn är det mest värdefulla jag har och jag gör ALLT för dom, ja mina barn får 100% uppmärksamhet av mig och om någon kallar det för "curling" och att dom "styr" mig så får dom tycka det, jag skaffade dessa barn för att ge dom mycket kärlek,ta hand om dom, uppfostra dom till fina människor och ge dom 100% uppmärksamhet! 

 Jag vill ha trygga barn, glada barn som får vara barn..och ibland blir det så att dom tar mig tillbaka till mitt barnasinne och jag får vara barn med dom och glömma allt! Deras idol är Peter Pan och det tankesättet vill jag fördjupa mig i..herregud ha kul! Livet är för seriöst..ta en paus och bara vara barn..

Jag uppmuntrar dom och vi har så kul ihop hade min mor levt idag hade hon varit så stolt över alla hennes barnbarn, dessa små busiga troll..här får Ni se 3 av mååååånga bilder vifick ta för att få en bild på baksidan av våra brandade superman T-shirts ..alltid var detnågon av barnen som tittade tillbaka och vi skrattade såååå mycket! 

Men till slut fick vi till det för att bidra med vår bild till Herbalifes Extravaganza hashtag på Instagram..

#Herbalifeextravaganza

Idag åker jag & Marcus och många andra teammedlemmar till Prag för Extravaganzan med utbildning och mycket skojjigheter alla barnen stannar hemma för en riktig myshelg och jag är så tacksam att min dotter Ellas pappa hjälper oss så mycket med barnen och att vi kan ha en så bra relation allihopa. 

Nu ska jag packa det sista och göra oss redo för avresa till Prag, jag är så glad att jag kan jobba med Herbalife så jag kan vara med mina barn så mycket det bara går både med hälsan & energin. 

Så till min mamma i himlen,
"tack Mammis för att du vakar över oss varje dag
Älskar dig! "

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln