Bener24fit

Cell-u-loss eller inteligens-loss? 

På söndagar brukar jag laga massor med mat så det räcker till måååånga matlådor under veckan, ja för förutom mina 2 shakes äter jag minst 6ggr per dag så det går åt mycket mat. 
Jag skulle göra en nyttig smulpaj så jag tog av mig min förlovningsring ( mer om förlovningen kan du läsa här) sen så glömde jag ta på den igen så på måndag morgon när jag gick in i köket och såg den glimma så fint tog jag på den igen men fick inte på mig den..

Efter senaste viktresan har jag tillomed fått förminska ringen lite så nu fick jag PANIK! Vad har hänt med min kropp över EN natt?!?!? 

 

Jag fick panik !! För jag har ju tagit mina cell-u-loss och dom förhindrar extra vattenansamlingar i kroppen...jag har annars lätt att samla på mig vätska och bli "fluffig" 

Det fick mig att slaviskt ta mina kosttillskott under hela måndagen vilket iof var super bra..på måndagkväll hade vi föräldramöte på skolan för Isaac & Ella och när jag satt där så såg jag att en av papporna hade sina vigselringar på fel hand enligt mig (vänster) så jag tittade på hans frus hand så hade hon också det på fel hand (vänster) kom nu ihåg att jag har jobbat inom bröllops industrin i 15år!!! Sen tittade jag på lite andra händer och ALLA hade sina ringar på "fel" hand..tills polletten föll ner..Jag hade tagit ( eller försökt) tagit på mig min förlovningsring på höger hand när den var gjord för fingret på vänster hand så när jag tog på den rätt passade den som en smäck! 

Vilken lättnad att upptäcka att mina Herbalife produkter inte har "svikit" mig..

Så from nu ska jag trots att min (brist på) inteligens förvånar mig kommer jag aldrig slarva med mina extra tabletter som jag tar för att få i mig allt jag behöver efter mina hälso mål jag älskar Cell-u-lossen för det ger min hud en speciell "spänst" (Cell-U-Loss kosttillskott med C-vitamin, kalcium, kalium, järn och örtextrakt.) och med följande  krämer gör dom super succé

(Vill du veta mer om Cell-u-lossen kontakta din City Wellness Coach som är taggad i inlägget..)
Så nu när ordningen är återställd så vet jag att allt funkar som det ska..du har väl inte missat att jag & mina koll.egor kan coacha dig online? Besök vår nya websida där vi coachar kunder över hela Sverige kostnadsfritt och hjälper dig med daglig motivation & stöd genom din vikt eller träningsresa..

www.coachMEonline.se

Snart är det dags för populära Barnvagnsrace´t med många glada mammor & pappor !

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln