Bener24fit

Guld & Ballerina

Jag harinte hunnit blogga på 2 dagar ,omg just nu snurrar livet lite för fort, och tiden går fort! 

Nästa vecka är det dags för Hedrbalifes Extravaganza och vi är kvalificerade till en VIP fest & dresskoden är Guld & Svart, så det var dags attfixa till party naglarna hos fina Jeanette Lange på Salong Hair Corner i Borås. 
Jag  har valt en guldig klänning till så det kommer bli såååå bra!

Direkt efter det åkte vi till Göteborg för att träffa mina Barnvagnsrace kunder där..dom kvinnorna är grymma wow vilka resultat domk har fått på 4veckors utmaningen!! 
 

Jag älskar verkligen mina nya naglar i formen ballerina med såvackra dekorationer, vill du också göra dom hos Jeanette boka tid hos henne på 0705-334121..

Vi passade på att köpa en svart kostym åt Marcus i Göteborg , inte för att han ska ha den när han kör runt mig som en chaufför ( då jag numera får sitta i baksätet med Adelle) :-) 

Eftersom det var fredag så brukar vi köpa lite goda tillbehör till maten och dom godaste oliverna & fetaosten kommer från Fontana, det känns så "hemma" att äta dom då jag har växt upp med det  här märket sen jag var liten..min mamma brukade säga att den bästa olivoljan är Fontanas, & det säger jag till mina barn nu..

På talom mat idag är det Kretsloppet i stan & mina barn ska springa men vi kommer även stå i Årstidernas tält och informera om deras fina koncept med ekologiska frukt & grönsaker direkt hem till dig! 

Knappa in koden PUQWCG så får du hela 20% rabatt på din första låda!

www.arstiderna.com/erbjudande

Hoppas vi ses på torget i Borås! Välkomna! 

Kram 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln