Bener24fit

Mina tre nya "husdjur" 

Idag körde vi första passet i Barnvagnsrace't, idag var det min & Michelle Åboms tur att köra passet och självklart var vi toppade med energi! 

Det var många glada mammor & en pappa ( vi vill ha fler pappor som är med) vi powerwalka & körde lite cirkel övningar och sen gick vi lite till! 

Vi tränade hela kroppen efter egen förmåga och med övningar som är anpassade för dom olika stadierna efter förlossninge, men wow vilken energi dom här mammorna hade jag var grymt imponerad..dom gav allt! 

Vill du också vara med anmäl dig på länken nedan... du kan hoppa in i pågående Barnvagnsrace också all info får du sen av den coach du tilldelas eller väljer.
Anmäl dig & din mamma grupp redan nu..

Efter första passet delade vi ut goodiebags med erbjudanden & gåvor från www.jollyroom.se , www.arstiderna.com & naturligtvis www.citywellness.se

På lördag kan du besöka Årstidernas tält på Kretsloppet för där kommer jag stå hela dagen och informera om deras superkoncept att leverera ekologiska grönsaker till din dörr..men dukan bli kund redan idag...Knappa in koden PUQWCG så får du hela 20% rabatt på din första låda!

www.arstiderna.com/erbjudande

Nu till mina nya familje medlemmar/husdjur dom heter Or Chi & De..detta kommer bli en utmaning men jag kunde inte bara gå förbi dom när dom stog i skyltfönstret  i den fina blomsterbutiken Buketten 

Dom är väldigt höga så jag fick dom leverade hem, så nu ska jag testa allt för att få dom att överleva här hos mig. Jag ska prata med dom, vattna dom & var rädd om dom, har Ni några bra Orchide överlevnads tips? Maila mig gärna...

Arbetsdagen avslutades med en planerings fika över en härligh kopp soya Cappuchinopå Cafe Viskan i Borås med min kollega Christin Santana, tror Ni någon missade vår branding? ..ha ha ha I dont think so! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln