Bener24fit

Baby see - baby do

Igår var det dags för infoträffen för Barnvagnsrace´t & det var väldigt poulärt över 20 mammor har anmält sig och jag har fått in några till under gårdagen som kommer på onsdag..
Vill du anmäla dig gör det via länken nedan 

www.citywellness.se/barnvagnsrace

Mina två äldre barn (5 & 6 år) älskar att stå framför kameran, Ella har en pågående modellkarriär redan men isaac är den som gillar att agera framför kameran, han pratar med ögonen så han har den talangen. Och eftersom jag uppmuntrear mina barn att testa allt dom gillar iallafall en gång så var det dags för en Casting för en reklamfilm på Jollyroom igår som jag tog med han på..

Detta har blivit ett av Micaellas signum som även finns i portfolion..fotade snabbt av det fotografen skicakde åt mig..

Väl inne på Jollyroom så gick det hur smidigt som helst, man märker att det är ett proffsigt gänf som jobbar där..

Isaac fotades och vi var snabbt klara och det roligaste var att få goddie bags :-) medan isaac fotades träffade jag en väninna som jobbar där hon är alltid full av energi så härligt att träffa sådana människor! 
 

på väg hem var det såååå mycket trafik att barnen missade sin karate träning kl 17 och det mina vänner var inte så populärt så det var mycket gnäll och jag fick påminna mig själv att sluta vara en sådan tidsoptimist, att ta sig runt med 3 barn tar sin tid...
Idag kunde jag äntligen ta upp träningen igen efter alla förkylningstider och jag körde benpasset som jag älskar! Har 2 pass i veckan som jag kör ben & resultaten ser man ju tydligt numera..
Marcus körde benpasset med mig 6 han sa efter sista super set´t "Nu vet jag varför du har så snygga ben om du kör detta 2ggr i veckan" ha ha ha kul att höra det av Mr Pump! 
 

Vill du coachas av mig online gå då in på min nya sida och välj mig som coach 

www.coachmeonline.se

Lilla adelle var med som vanligt och man säger ju att "barn gör som vi gör & inte som vi säger.. " 

Önskar er alla en härlig dag..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln