Bener24fit

Bästa Malmöööööööö

Igår var en helt fantastisk dag med Malmö gänget på deras Business Building Seminar som är så informativ och perfekt uppbyggd! Tack Dan Hansson mfl för allt du gör för Herbalife i Skåne! 

Vi var gäst talare så vi hade hela 4 timmar att fylla med intressant information om hur vi jobbar med vårt team. 

När vi kom dit fick alla deltagare ett armband som visar att de har köpt biljett för hela dagen & hur coolt är det inte att en fullsatt utbildning hade mig & Marcus runt armen? 
 

Mitt första pass var för alla ledare som har ett växande team det hete Diamond Supervisor Academy..min BFF Elin Vesterskov tog ett foto på mig under passet :-) 

Malmö kokar verkligen med jätte duktiga wellness coacher och vi blev så inspirrerade av alla nya distributörer och deras storys, sen hade det kommit många arabisktalande distributörer som jag gav många tips till på arabiska i pauserna, så kul att se att Hedrbalife växer bland mina landsmän också!  
Det serverades många shakes på lunch pausen som var gjorda av Maja Hansson & en av favoriterna var Herbalife F1 Choklad blndada med päronjuice & kardemumma!! Såååå gott!

Alla iSkåne Ni har så fantastiska möjligheter med denna BBS som hålls en gång i månaden så ta vara på det och gå dit, utbilda dig & ditt team och alla era gäster. Jag har aldrig missat en utbildning och det är en av hemligheterna bakom min & mitt teams framgång! 

Tack skåne att jag fick komma & inte behövde Ni ordna en polis eskort för mig sååååå känd är jag inte ännu eller? 
 

skojjar bara det fotot var taget på väg till utbildningen utanför hotellet ..men tack för att kjag & Marcus fick komma och utbilda & dela med oss av vad City Wellness gör för att lyckas så bra.. 

Vi är sååå tacksamma för att vi får träffa så många underbara männsikor som valt att jobba med Herbalife & så tacksamma att vi får dela med oss av kunskap & tips..

Just nu i skrivande stund har vi en utbildning för våra City Wellness medlemmar inom ämnet : Mental positiv tänkande, vi hade det förra söndagen med och då kunde inte alla komma så vi bokade in idag också & det är fullsatt..

Jag älskar mitt team & dom ger mig så mycket tillbaka vi är som en stor familj! Tack City Wellness & tack Herbalife för att jag kan jobba och leva The HerbaLife! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln