Bener24fit

Malmö here we are...

Igår fm åkte vid ner till Malmö, jag lovade ta med mig en äppelkaka gjord på Herbalifes produkter till en fredagsfika på det företaget som vi skulle följa upp kunder & scanna deras kollegor. 
Äppelkakan tar totalt 30 minuter att göra & här kommer receptet..

När vi kom fram till det företaget så visste jag inte så mycket om det men dom tillverkar inredning till olika lekland över hela världen, har Ni varit å Leo´s Lekland någon gång, ja dom tillverkar allt där, och jag hade med min son Isaac 6 år..det var ett paradis för honom! 

Vi fick en guidad tur och det var för ett barn att komma in i Kallaes Choklad fabrik..det var ett magiskt ställe, och personalen var super trevliga. Vi fick gissa vad som fanns i paketen som skulle till Norge..

På fikat fick min kaka ligga brevid sin rival men båda gick åt...kul med nyttiga alternativ.

Några behovsanalyser senare åkte vi till Autoropa där jag hittade min drömbil..omg!!

Jag uppdaterar ständigt mina drömmar så jag har någt att jobba mot, en dag ska jag ha en sådan bil...I promise myself! På kvällen var vi bjudna på middag hos min fina Herbalife BFF ( Best Friend Forever) Elin, vi har lärt kanna varandra via alla utbildningar och vi startade nästan samtidigt..vi har alltid så roligt när vi ses och vi har lite samma "tänk" 

Hon bor i vackra nybyggda "Dockan" vid hamnen...sååååå fint! Det var som att vara utomlands, men hela skåne är lite "utomlandskänsla" jag bara älskar det! 
På middagen var det några andra av Elins Herbalife kollegor & se vilken vacker bukett hon fick av Sisela, jens & Johanna! Me like 

Det var en helt underbar kväll..

Vi bor på fina Renaissance Hotell i Malmö så nu går vi igenom passet sista gången inför BBS´t i stockholm där vi är gästtalare..

Wish me good luck! 

Kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln