Bener24fit

Barnvagnsracet's höstpremiär! 

Nu har vi haft en liten paus med Barnvagnsrace´t men inte för att lata oss utan för att bygga upp konceptet så det passar alla, vi är nu istället för en Barnvagnsrace coach hela fyra stycken som kommer leda passen.
Hela konceptet går ut på en sak, göra träning roligt i en härlig grupp med förädralediga mammor/pappor som vill träna, oftast är det mammor då dået är dom som har varit gravida och vill komma iform igen. :-) 
Därför var jag ute igår och tapetserade om Borås lite med info om just Barnvagnsrace´t

Vi kommer ha 3 olika infoträffar med uppstart av träning 1gång i veckan i 4 veckor. Mer om vad som ingår etc kommer Ni få veta på infoträffen och naturligtvis bjuser vi på hälsosamfika kaffe eller te. 

Det roligaste med Barnvagnsrace´t är sammanhållningen av mammor & nya vänskap som knyts och att man har någon att pratat bebis, blöjjor etc med! Det älskar jag..för mina vänner har inga bebisar så dom tycker det blir tröttsamt när jag pratar om bebis gnäll, mat & sånt :-) men inte mina Barnvagnsrace mammor vi älskar sånt! 

Alla närvarande får med sig "goodiebags" hem så vi behöver verkligen veta hur många som kommer så anmäl er på länken nedan..
 

Bakom all träning, coachning och events finns MYCKET jobb som säkert inte många ser, mina dagar börjar 05 & avslutas runt 22 ( med jobb) alla online coacher måste få sina svar och lättast är det att sitta med datorn är innan barnen har vaknat..så jag måste vinna tid och då vaknar jag tidigt..

Imorgon, Lördag har jag & Marcus fått äran att vara Special Guest i framgångsrika Skåne regionen och dela med oss av lite tips & trix vi använder oss i vår Herbalife business..

 

Det ska bli kul, men eftersom vi inte jobbar heltid , utan vi jobbar alltid så är dagarna minutiöst uppbokade så vi får jobba ikapp oss med allt annat när barnen har somnat på kvällen och igår var ännu ett en timmes utbildningspass pass färdigt och det kommer handla om hur man tar sig UPP i Herbalifebusinessen och det är samma mönster som vilken business man än gör, brinner man för det som vill man bli bättre och tror man att man kan bli bättre så är framgången ett faktum
Mycket av det jag bidrar med av den utbildningen kommer ligga i "mental inställnings facket" och känslan inifrån för sina kunder... jag jobbar bara med hjärtat då jag hjälper folk att förändra sin livsstil och varje kund är unik och det är inte som att choacha en massa utan jag coachar en människa, en person med ett hjärta...
 


Så har du fortfarande inte köpt biljett till Lördagens BBS utbildning i Malmö, kontakta din upline för mer info..

Har du viljan att lyckas så har du inte råd att missa detta..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln