Bener24fit

Naglar & sånt..

I förra veckan såg jag på facebook en som hade Ombre naglar och jag blev helt såld ! Det ville jag bara  ha och gissa vem som är den enda som är utbildad i detta hos Celina Rydén här i Borås, jo min City Wellness kollega Jeanette Lange ! Så jag fick tid & igår var jag hos henne & gjorde iordning ett set som Ni ser ovan! 

Tiden gick så fort hos Jeanette och hon var underhållande och snabb, det märks att hon verkligen ÄLSKAR att göra naglar..

Hon visade mig alla vackra färger hon hade fått hem efter sin Ombre kurs och jag kan säga att det var mycket svårt att välja vilken man vill ha..jag viulle ha alla färger! Jag ska dit igen om 2 veckor innan Prag resan för att göra ett nytt set med naglar & nya färger. 

Vill du boka tid så gör du det på 033-123340 på Hair Corner i Borås!

Igår var det dags för final för ett av våra 24FITCAMPs och vinnaren får med sig en fin pokal för att ha byggt mest muskler & bränt mest fett under 4 veckor, vinnaren blev Maria Sjöstrand och hennes coach är Michelle Åbom som ni hittar HÄR

Vill du anmäla dig till nästa 24fitcamp gör det HÄR

Ni följer väl mig på Instagram? Gör gärna det..

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln