Bener24fit

Tandläkarskräck

Jag är inte den enda som led( ja det är numera i dåtid) av tandläkarskräck. 
Jag växte upp med många hål i tänderna vilket resulterade i många tandläkarbesök som i sin tur har gett mig mitt "million dollar smile" men även det måste underhållas.

Så när mina barn var på tandkontroll & naturligtvis utan ett enda hål så märkte jag hur lugn den tandläkaren var nämligen Henrik Ramhult på Sleipner Tandvården så jag bestämde mig att ta tag i det och boka en tid för en undersökning och som jag trodde så hade jag en trasig tand som behöver fixas så jag bokade in alla tider för puts med lagning & allt vad det innebär att vara super fräsch i munnen. 

Och idag kom dagen då jag skulle laga tanden, jag var sååååååååååååååååååå nervös, jag fick bedövning och så  borrade han fixade och lagade och putsade & hipps vipps var allt färdigt utan värk och det gick så fort! 

Det var såååå proffesionellt och ett stort tack till Carina Ekberg som är mamma till Lukas som är mina barns bästa vän för att hon tipsade mig om Henrik så om du också lider av mitt fd symptom kontakta Sleipner Tandvården..som Ni hittar HÄR

Eftersom jag var super nervös igår så lagade jag matlådor ( igentligen var det Marcus tur men jag gjorde det glädjeligen..) Så det blev ungsbakad kycklingfilé med färska örter, lök & citron. 
 

Något jag & barnen älskar är spenat och då fräser jag lite spenat med vitlök, chilli flingor & fin olivolja..

Så blev slutresultatet..

8 matlådor klara räcker i 2 dagar för mig, marcus barnen .
 Förutom 2 sådana lagade måltider per dag så äter jag 2 Herbalife Shakes + 3 mellanmål dagarna jag inte tränar.

När jag tränar tar jag 2 st Herbalife24 före & efter Shakes! 

Så du som tror att jag bara äter pulver ...:-) no comments! 

Vill du veta mer om Herbalife så gästtalar jag & Marcus i Malmö på lördag, är du redan Medlem i Herbalife så fråga din "upline" om mer info annars kan du skicka mig ett mail för mer information..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln