Bener24fit

Lite kort om mig själv..

En reporter som upptäckte min nya tjänst och tyckte den var helt fantastiskt ringde och frågade hur jag skulle beskriva mig själv så kort jag bara kunde så skickade jag detta och jag ville dela med mig av den för det är sååå JAG eller vad tycker ni? 

"Jag heter Tania Markarian och är Online Wellness Coach (www.coachmeonline.se) & livsstilskonsult, som även har gjort den resan jag nu lär, motiverar & coachar andra att göra.

Jag bor på Facebook, jag är en hängiven bloggare (www.citywellness.se/blogg) som älskar träning, att laga hälsosam mat( fast det ibland är mer VERY well done läs:bränd ) & diskutera livsstilstrender…gärna över en god Herbalife Smoothie men det funkar lika bra över ETT glas champagne! "

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln