Bener24fit

Coach ME Online

I maj månad började jag fudera på ett sätt att coacha alla mina kunder som jag har utanför Borås även utanför Sveriges gränser och kom på att jag kunde göra det enkelt online, så några kunder fick bli "försökskaniner" jag provade lite olika sätt och har nu tre månader senare satt ihop ett fungerande koncept som nu mera heter Coach ME online

På den här sidan hittar du några City Wellness coacher och det kommer upp fler varje månad och har man ingen coach så kan man fylla i kontaktuppgifter på en vald coach sida som i sin tur tar kontakt med dig. 

Så här ser min sida ut.

.är du en befintlig kund till någon av oss som är på sidan så gå in & skriv en referensrad om vad du tycker om vår coaching..vi skulle uppskatta det så mycket!!

Konceptet går ut på att du får coachning med daglig uppföljning via sms, vi svarar på alla frågor, ger tips och har kontakt tills du får in rutinerna för att klara din resa mot dom mål vi sätter ihop tillsammans. 

Vill du veta mer gå in på sidan och botanisera :-) och glöm inte skriva en liten referensrad om du är befintlig kund eller har blivit coachad av oss på sidan ...

 

Känner du någon som vill bli piggare, gå ner eller upp i vikt eller bara få bättre träningsresultat? Tipsa dom om den sidan ...

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln