Bener24fit

Glutenfritt Fröbröd

"Mamma har du ätit bröd eller har du en riktig bebis i magen? "
Detta är vad mina barn säger om jag äter gluten..så till kvällens kräftskiva där vi blir ca 20 personer från teamet och kvalificeringen var närvaro på Herbalifes Extravaganza så kommer vi alla bli bjudna på Kräftor från Bunn som våra uplines Karin & leon Benér bidrar med, ska vi resten ta med oss lite gott till att äta till, Ostpaj, aioli, sallad , fröbröd, ost, kesobröd etc..

Jag valde Fröbröd och det är så gott & glutenfritt man kan göra blandningen själv eller om ens tid är dyrbar så köper man det färdigt blandad..

Se så enkelt...

Igår var det Afterwork med teamet, vi hade sååååååå kul! Mer sånt ska inplaneras..

Så ikväll blir det kräftskiva och planering av våra dagar i Prag med teamet och imorgon har vi en specialutbildning med Thomas Segebo om Mental Positiv Träning vi har teammendlemmar från stockholm som kommer bara för att lyssna och lära sig av Tomas, så missa inte detta! 

Eftersom jag har en bakgrund från mellanöstern bland många andra så undrar jag om detta passar som klädkod till kräftskiva? 
 

nu ska jag ta ut fröbrödet ur ugnen, 4 plåtar bör väl räcka? 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln