Bener24fit

Det är dyrt att vara sjuk..

Vaknade med feber, ont i halsen och om det inte var nog så en dos med migrän på det. Så jag kom fram till att dagen skulle spenderas i ett mörktrum & i sängen...efter nga timmar släppte migränen & febern (kan vara pga av medecinerna jag knapprade på) så det var bara halsen som värkte så det blev mycket Herbalifes Örtte med citron & färskpressad citrus på det & mycket vätska

Skriver en liten notis på fb att jag är helt utslagen då det är enklaste sättet för mig att markera varför jag inte kommer svara på alla sms och samtal och fick detta av en Herbalife kollega från ett annat team & jag tyckte det lät roligt men sant så jag fick ok av Sofi att dela med mig det..

Alla jag känner har varit eller är förkylda och sen förutom alla mina kunder så möter jag 140 WLC deltagare i veckan så ja man blir lätt smittad men har man varit förkyld en gång så känns det som man blir imun. 
Anyway vid lunch får jag en underbart god varm Herbalife Cappuchino shake med skummad soya mjölk av marcus, under dagen har man skiftat mellan frossa & värmeslag så tur det var frossa period vid lunch..

Marcus var fullbokad så jag blev lite piggare och kände mig frisk ( ipren'en som verkade) så jag skulle ta en selfie för Instagram när hon samtidigt tar tag i mitt hår & drar så hårt hon kan...och tro mig herbababy är STARK & bilden som blev till var hur rolig som helst! 

Sen kom nästa rush av feber och jag hamnade i sängen igen men på något konstigt sätt hamnade jag på olika shoppingsiter och jag gick loss....totalt tykon loss! Jag vågar inte ens slå ihop summorna på vad jag handlade för :-P så det blev en mycket dyr sjukdag! 
Men jag lyckades komma in och börja följa en ny serie för att rastlösheten började krypa fram efter nga liter Thermogetiskt Herbalife Örtte som "piggar" upp så jag började titta på Thereal housewifes of Beverly Hills, och i ett av avsnitten ser jag följande skylt lysa i mörkret...

Ser ni HERBALIFE skylten? ha ha ha samma logga på alla lådor vi fick hem till centret idag och som Mr Muscle Marcus fick bära in själv...awww stackarn :-) 

Nå väl det är inte synd om honom , finns ju en anledning till varför han fick priset för den som har sålt flest Herbalife Formula 1 i Sverige

Vet du inte vad Formula 1 är? Det är Herbalifes stjärnprodukt som har klassats av livsmedelsverket som en hälsosammåltid & en burk räcker till ca 30 måltider..( beror på hur man doserar) 

När du berikar din shake eller smoothie med 2 matskedar av den här produkten får du i dig lika mycket näring & protein som följande bild visar till ett kcal intag på ca 220kcal

Detta är vad jag & mina barn har ätit till frukost i över 2 år..

Nu ska jag vila lite till & hoppas jag vaknar frisk som vanligt..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln