Bener24fit

Min lilla modell..

Min dotter Micaella även kallad Ella är hur vacker som helst och självklart tycker jag det för det är min dotter men allt sedan hon var 3år har folk sagt till mig att hon har ett modell utseende. Jag har jobbat inom modebranchen och kan mycket om detta men inte inom barn fashion.

När en väninna som jobbar för en stor modekedja sa till mig för 3e gången att jag borde göra en portfolio för henne och iallafall testa vad hon tycker om att stå framför kameran så instämde Fazli en av Sveriges bästa stylister ( och min bästa vän) att vi måste göra en portfolio. 

Sen kom problemet vi hade framför oss, jo det är så att Ella gillar inte att någon annan än jag fotar henne, det har varit en omöjlighet att fota henne för skolfoton etc..hon vill inte! 

Hon älskar Fazli över allt annat och hon har växt upp med att han är hennes morbror så är det bara! Så sist han klippte henne så kom dom överens att han skulle styla henne & hon fotas och gillar hon inte det behöver hon aldrig mer göra det...dom "high fiveá" på det och igår kom dagen D. Jag var säker på att det INTE skulle gå.

Så vi började med att styla håret etc på hans salong mitt i stan, läs mer här www.fazli.se
 

Sen åkte vi till Simonsland där Henrik från Imaginara skulle fota Ella & en annan modell.
Ella bytte om och stälde sig världsvant farmför kameran och frågade " Vart vill ni att jag ska titta!?" jag trodde jag skulle tuppa av...

Jag dokumenterade hela fotningen och jag var överraskad hur proffsig hon var alla bilder tog ca 30minuter att ta! 

Hon tyckte själv att Henrik & fazli var grymma...ha ha ha!

Hon sa att hon kan tänka sig göra om det fördet var roligt :-) ett stort tack till bästa fotografen Henrik Bengtsson & älsklingen Fazli Krasniqi! 

Jag var sååååå förkyld igår men jag fick ett sånt rus av att Ella var så duktig och tro mig jag har under min karriär som designer sett många modeller fotas..Jag är en stolt & överraskad mamma :-) 

När bilderna är färdiga kommer Ni få se dom här i bloggen.. 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln