Bener24fit

Kiss my abs..

Sedan jag fick barn så fotar jag min mage en gång i månaden & det har varit en tradition i sju månader nu och bara för att jämförra resultaten, jag är ju en som skiter bokstavligt i vågen och går efter spegelbilden.
Så igår var det 7 månader sedan jag kom hem från BB med Adelle och igår morse såg magen ut såhär..detta är min Instagrambild. 

Direkt haglar frågorna hur mycket tränar du? Tänk på att jag fick barn för 7 månader sedan första 12 veckorna får man inte lyfta något, sen började jag med barnvagnsrace´t och efetr det har jag kört styreketräning i snart 3 månader. MEN 80% är kost & 20% träning, gör du tvärtom att du tränar 80% och 20 kost,..bye bye muskler och fast kropp!

Anledningen är att jag kan träna är pga bra kost berikat med bra näring från Herbalife vilket göratt energin är på topp & vad händer när du har MYCKET energi? Jo då har du ORK & ENERGI att TRÄNA..så det är enkel matetmatik! 

Igår blev det träning med min PT & Kollega Christin Santana i hennes egna BOX det blev ett challenge pass som verkligen fick hela kroppen att ge allt! 

Vi hade hur kul som helst och träningen var över på 30min! Jag älskar repen som man tränar armar i ( ser ni mig i blå byxor:-) ) villni veta mer om Santanas trainingcamp
kontakta Christin via sms 0730-640850

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln