Bener24fit

Herbamamma

Efter att jag har lämnat barnen i skolan så börjar jag dagen med en timma på gymmet, för mig är det meditation,jag gillar inte att prata med någon och bokstavligt går in i mig själv, jag känner varje muskel jag tränar och jag ger allt jag har. Jag avslutar varje pass med den godaste av alla shakes Herbalife Rebuild Strenght, har jag inte den tränar jag inte ens..

Jag hade 2 möten inbokade en var med en mycket god vän & kollega vi har så myckmet gemensam att det kändes som att sitta och prata med sin spegelbild. 

Pratade med en väninna i telefon, när hon beklagar sig över att hon inte har tid till allt hon vill göra då jag svarar
"Jag vet hur det är! Jag har försökt läsa färdigt min senaste bok Inferno med Dan Brown och det har tagit mig nästan 2 veckor!!"

Hon blev tyst & sedan får jag en "vänskaplig utskällning" u stil med detta.. 
-Tania, du har tre barn, jobbar alltid, tränar minst en gång per dag ibland 2, du har WLC, Fitcamps & barnvagnsrace, du bloggar & coachar online du har ett stor lägenhet du ska ta hand om, tvätt, matlådor, shopping & så har du alltid tid att träffa dina vänner och så har det tagit dig 2 heeeeela veckor att läsa en bok?!!? Driver du med mig!! Att du ens hinner en tiondel av det du gör..

Hon har rätt, i landproblem! Sen kom frågan..

-Föresten Tania, hur F*n får du energi att göra allt detta? 

Tack för att du frågade är mitt svar: Har du hört talas om Herbalife? HA HA HA HA HA Hon lade på luren! 

Det är en av mina bästa vänner så jag får driva med henne!

Igår tog jag "ledigt" från kl 12 något jag har bestämt göra varje fredag så jag hinner med att planera helgerna..och VARVA ner :-)

Igår var det bio och barnen & deras vän Josef ville se Flygplan 2

På väg hem tittade vi in till Millionbutiken i stan & sa hej till fina Kicki, hon är ene enrgifylld wellenss coach som sprider positiv energi var hon än är! En riktig superkvinna! Jag är så glad att vårt team har berikats med henne..

En annan av mina City wellness kollegor som jag vill lyfta fram är Leo Bornefalk som verkligen lever som han lär det märker man i ett reportage hans jobb gjorde med honom läs mer HÄR

När jag kom hem så hade jag fått ett brev från Herbalife & det var mitt diplom för att vara den bästa i Sverige inom kategorin av mest ökade Royalties i hela Sverige!

Jag blev så glad!!! Sååå glad!! Tänk att jag kan ha den livsstilen jag har och kalal det för jobb! Det handlar om 100% positiv attityd läs uträkningen nedan :-) 

Det viktigaste för mig med mitt jobb är att jag kan vara med dessa godingar hur mycket jag vill..det är frihet! 

Förstår Ni nu varför jag älskar Herbalife såååååå mycket, jobbmöjligheten med dom har lett mig till fantastiska kollegor, bra ekonomi & friheten att vara med mina barn hur mycket jag vill! 

Så när jag bär mitt Herbalife badge så gör jag det med STOLTHET! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln