Bener24fit

Du kan bli nästa vinnare i Weight Loss Challenge

Jag älskar våra Weight Loss Challenge pass, det är så mycket positiv energi varje vecka att man blir så boostad att fortsätta en vecka till med sin övergång till hälsosam livsstil, för det är just det vi lär ut..en livsstilsförändring! 

På torsdag har du chansen att vara med i den nya uppstarten av en kurs som sträcker sig över 12 veckor framöver, vi träffas på City Wellness varje torsdag mellan 19-20, varje vecka föreläser en av våra framgångsrika coacher i ett ämne tex Proteiner, fettförbräning, kolhydrater, vad man ska välja på restaurang osv..

Det är såååååå intressant & man får många aha upplevelser! 

Vill du anmäla dig till torsdagens pass gör du det i länken nedan 

Vinnaren som har högst procentuell förbättring av fettmassan får äran att få med sig en vandringspokal hem den veckan men i slutet av 12 veckor vinner även vinnaren en pott med cash! Och den som har haft hem pokalen flest gånger vinner ett specialpris..igår vann Robert Olsson med hela 8,36% förbättring! Han är helt fantastisk!! Vilka resultat! Han coachas av Wellness Cochen Michelle Åbom (vill ni bli coachade av veckans vinnare till coach så smsa henne på 0705582167)!

Vill du komma iform efter semester är detta ett fantastiskt koncept! 


Anmäl dig redan idag det finns endast 15 platser kvar!

www.citywellness.se/wlc

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln