Bener24fit

Stockholm is now on fire! 

Igår vaknade jag & Marcus väldigt taggade att fullfölja vår uppgift som gästtalare på Herbalifes Succes Training Seminar i Stockholm som var slutsålt! 
Vår uppgift var att motivera stockholmarna att ta över den trenden av framgång som vi har i Borås, Ni förstår inte hur BIG WOW Borås just nu är, vi är Sveriges Hälsosammaste stad & vi är on fire!! 

Men först började dagen med en hälsosam shake berikad med näring från Herbalife näring & proteinpulver..

Vi gick igenom passet en gång lite snabbt & jag måste säga passet blir ändå inte som vi har ålanerat för på scen är jag & Marcus en 2 mans cirkus! 

Vi tog en promenad till stället där eventet skulle vara..det var då redan dags för mitt mellanmål som normalt brukar vara en omelett på 6äggvitor men on the go blev det en dos med Herbalifes Proteindrinkmix som man bara blandar i vatten & vatten finns ju överallt! 

Väl framme hade vi först ett speakermöte och sen började presentationen & sen utbildningen..alltså dom är ju såååå bra i stockholm! Måste säga att att mina kollegor däruppe skötte allat pass så bra! SÅ inspirrerande tom jag som har varit på ALLA utbildningar senaste 2 åren lär mig något nytt varje gång! 

Jag och Marcus har så roligt på scen, jag menar vi har inga gränser och vi bjuder på oss själva, roligast tror jag folk gillar mina kommentarer & hur jag svarar på folk som är kritiska mot pulver medans dessa ursäkta ordvalet "puckon" inte förstår att deras dagliga kostr är byggt upp pulver allt från kaffe till mjöl. Eller när en rund ohälsosam person konfronterar mig och säger " Jag äter hellre vanlig mat än pulver" om hon hade sett ut som miss fitness hade jag jag lyft hatten & bugat djupt men oftast har de minst 20kg övervikt & trötta ,orkesslösa..och ja jag ser ut som jag gör med energin på topp, då frågar jag bara "-Om du som "kan" kost & bara äter "vanlig" mat varför ser du ut & mår som du gör? Och jag som enligt dig "bara " äter pulver vilket nu inte är sant jag äter 6-8 mål mat om dagen..varför ser jag ut & mår som jag gör? " 

Jag säljer inte en produkt. jag säljer en livsstil, vill man ha en positiv, hälsosam livsstil så hjälper jag & mitt team till med det. Men då måste man först vara ett levande exempel på det ämnet..

 

Jag & Marcus fick så mycket energi av att dela med oss av Borås teamet dvs City Wellness team arbetssätt & anda..när vi var klara kokade alla av energi och jag tror vi nu får se oss för alla Boråsare så inte stockholm kommer ifatt oss..för dom är på G! 

Vi fick så mycket komplimanger & tack och med alla kommentarer jag fick på fb & mail så tror jag dom blev mer än nöjda..

Vi fick en fin gåva som vi hänger fint här hemma som ett minne från en oförglömlig dag! 

Sen var det bara att rusa tillbaka till Arlanda för att ta flyget hem hämtade barnen och åt middag hos min syster Michelle som passade lilla Adelle..

Det har varit en underbar tid i stockholm men idag är det en utbildning till i Göteborg som Marcus är på med våra City Wellness medlemar medans jag är hemma med barnen som har saknat mig massor...

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln