Bener24fit

Jag är störd helt enkelt! 

Vet Ni varför jag lyckas jo för jag är tillräckligt tokig för att tro att jag kan och då funkar det..:-) 
Varför jo för jag älskar att bjuda på mig själv & framförallt skratta ÅT mig själv,mer om det i slutet av inlägget. 
Dagen startade tidigt då vi skulle med flyget kl 7.15 till Stockholm så vi kunde få en heldag i storstaden..

Väl framme checkar in på Nordic Light Hotell och tar oss ut i den friska höst luften , vi går runt i butiker & jag tack vare att jag är social såhinner jag prata med många som är nyfikna på mina knappar på jackan..men alla är inte så "brighta" så jag lyckades säga den här kommentaren när jag gick med Marcus som han snabbt snappade upp & den kom direkt på fb :-) men alltså det är sant..ibland undrar jag hur vissa tänker. 

Sen ville vi fira med lite bubbel att utbildningen som vi är gästtalare på är slutsålt och folk letar efter biljetter att få köpa av andra, känner mig lite som Herbalife Sveriges Avicii ha ha ha ha...det gäller att leverera big time imorgon! 
Jag säger ju det ja jag är något störd..

Med tanke på det som står på mina favorit knappar på bröstet "Gå ner i vikt, fråga mig hur!" så är inte svaret Bollinger, men ett glas någon gång är underbart gott i solen! 
Anyway om skrattet slutade där, nej utan jag sa till Marcus att vi skulle ta oss till Gamla Stan & kanske gå en guidad historisk tur & när vi kom till Slottet så var det vaktbyte, ja men då passade jag på att bjuda på mig själv..först skulle jag marchera framför dom.

sen såg jag att dom fortsatte upp för borggården och jag började marchera bakom och larva mig till alla tyska turisters förtjusning när dom fotade & Marcus som bröt ihop av skratt samtidigt som han fotade :-)

Min gud så härligt det var att skratta en stund, nu har jag vilat lite och strax ska jag & Marcus möta upp min bästa väninna Mina för lite middag & garanterat ännu mer skratt! 
Följ mig på Instagram..

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln