Bener24fit

One day with friends..

Idag har jag verkligen spenderat en för middag med vänner, det började med en fika med Magda kl 10 på Fruits & Friends och jag kunde inte välja mellan mina två favoriter Chiapudding eller Acaiskål med lite annat gott så jag tog båda..

Sen åkte vi till Knalleland för att leta efter ett plagg jag sökte och där gick vi förbi min vän Örjan som stog i en kontainer..som är en hamburgerkiosk som heter Street Friends!
 

Magda berättade om deras egengjorda hamburgare som är helt galet goda! Så jag gick fram & bestälde två jätte goda burgare, jag fick en speciallare utan bröd för jag är glutenintollerant och hans glutenfria bröd var slut..jag valde Coleslaw istället för friterade rotfrukter.

Det goda & det märktes var att allt innehöll färska råvaror, köttet var helt fantastiskt! Kul med ställen som verkligen brinner för det dom gör.
När jag kom hem provade jag lite kläder inför vårt gästspel i huvudstaden som gästtalare på Herbalifes Success Training Seminar på lördag och blev positivt överraskad över hur min kropp dagligen förändras allt snabbare pga strikt kostkontroll.. 

På eftermiddagen fick vi höra att seminariet redan är SLUTSÅLT! Wow! 

Ikväll har vi suttit & övat med Adelle som publik men min syster Michelle kom & hämtade henne precis så vi kan koncentrera oss på jobb..imorgon åker vi till Stockholm för att hinna träffa många av mina & Marcus onlinekunder och kvällen avslutas med middag med goda vänner på Beirut Café. 

Mer om det i bloggen imorgon...

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln