Bener24fit

Living the Herba-life..

Jag kan erkänna att jag lever the Herbalife, både yrkesmässigt & i privatlivet! 

Hemma är vi väldigt noga med vad vi äter & det är inte allt med en hälsosam livsstil utan det är även mycket positiv inställning till livet & allt som händer. Det är inte alltid så lätt & ofta är det en utmaning men finns viljan så kommer resultatet. 

När jag coachar kunder så coachar jag även dom i att tänka positivt eller mer positivt i sin vardag. Dra ner på stressen & oftast är stress något vi skapar i hjärnan och som normalt inte ens finns i ens liv (stressen alltså & inte hjärnan jag pratar om nu ;)) 

Jag lever den livsstilen jag "promotar" och vill man bli som mig är "receptet" enkelt - gör som mig..

Jag jobbar hårt, hårt är inte alltid att man svettas sönder på jobbet utan man kan faktiskt jobba smart.. vilket jag gör varje dag. En dag på jobbet kan vara bara med online kunder som hittar mig via bloggen, Instagram eller facebook.

Jag träffar många kunder i centret också naturligtvis & jag är alltid brandad av stolthet att jobba med världens bästa näringsföretag! Herbalife! 

Jag är även brandad när jag "inte" jobbar ha ha ha jag jobbar inte heltid utan alltid så jag får kunder överallt som i klädbutiker när jag provar kläder så undrar dom direkt hur jag kan se ut som jag gör med en sån liten bebis eller vad det står på mina pins..

På gymmet går jag endast i brandade kläder så att folk vet att jag är ett vandrande Herbalife skyltfönster, här är jag!! :-) Och ju starkare färg på kläderna desto mer sticker man ut ...här är min son även han är brandad..

här en bild på mig och min nattshake som jag alltid tar innan läggdags.. oops ser ni loggan på mer än ett ställe? 

Det är inte bara jag som får nya kunder som vill ha hjälp att få en hälssammare livsstil hela mitt team jobbar smart & vi har senaste 10 dagarna 300 nya Boråsare som tränar med oss.. detta är en del av dom som gjorde fystestet igår..

Så om du vill ha the Herbalife & veta mer om hur du kan först börja med din livsstil & sen OM du vill jobba med att hjälpa andra göra samma sak så kom till en av utbildningarnatill helgen:
 

Lördagen den 23 augusti STOCKHOLM

Söndagen den 24 augusti GÖTEBORG

I stockholm kommer jag & Marcus vara gästtalare och prata om vår framgång & momentumet vi har skapat på 2 år, är du i stockholm eller känner någon som vill veta mer, kontakta mig eller den City Wellness distributör som bjudit in dig för att bli vår VIP gäst på plats.

Välkommen
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln