Bener24fit

Hur stavas City Wellness..? 

Hur stavas City Wellness? Jo så här B Ä S T!! 

BÄST BÄST BÄST! Jo exakt så känner vi oss Boråsare just nu..bäst! Igår startade ännu en grupp med nya deltagare samtidigt som vi körde ett träningspass, att se ca 300 personer på en och samma ställe alla är där för en gemensam nämnare..att bli hälsosammast i Sverige! Vårt målär att göra BORÅS till Sveriges HÄLSOSAMMASTE STAD!! Och vi är pågod väg.. se här! 

Vill du också vara med så är du välkommen att bara hoppa på en pågående camp utan tävling eller anmäla dig till nästa 24fitcamp via länken nedan.. skriv namnet på den som har tipsat dig så du hamnar hos rätt coach. 

Idag är en dag som mina barn har sett såååå framemot, de börjar båda nollan i skolan och det var så kul att se hur dom var spända och med lite skräckblandad förtjusning inför att bli lämnade själva på skolan..jag är en sååå stolt mamma! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln