Bener24fit

Träning & stress

Visste Ni att om man stressar så tillberkar kroppen ett hormon som heter Kortisol som gör att du bryter ner kroppen istället för att göra den gott läs mer här

Därför är det viktigt att man inte stressar upp sig själv för att "hinna" träna, jag säger det alltid kosten gör 80% av dina resultat & träningen endast 20%, äter du dåligt får du katastofala träningsresultat det vill säga att du bryter ner kroppen istället för att bygga upp den..

Jag har inte kunnat träna på ca 10 dagar pga en whiplash skada jag har i ryggen som ibland gör sig påmind men jag har ändå ätit rätt vilket resulterar i bra hälsa & stark kropp.

Jag känner många, allt för många som går på svält diet & tränar 5-6ggr i veckan & dom får inga resultat, kosten är A & O , glöm inte det. 

Idag börjar ännu en 24fitcamp med City Wellness & för att slapa en så harmonisk träning med resultat har vi även barnpassning med utomhusaktiviteter & träning som går parallelt med vuxenpassen och den kallas för WILD KIDZ, så föräldrarna behöver inte STRESSA för hitta barnvakt eller annat för att träna..visst är det en fantastisk idé? 
 

Idag kör gruppen som staratde förra måndagen sitt första pass kl 18.30 & kl 19 har vi ett infomöte tillalla nyanmälda till City Wellness "4fitcamp, vill du också träna gratis med oss i 4 veckor så anmäl dig på länken nedan...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln