Bener24fit

Skrivmaskin! 

Igår när jag lyssnade på radio fick jag flashbacks till när jag var 12 år och sommarjobbade hos min mamma i hennes klädbutik, det var lungt och jag hörde på radio att man kunde ringa in & vara med i tävlingen "Gissa ljudet"  så jag ringde in & kom med. 
DEt gick ut på att man var två som tävlade om att gissa ljudet på det dom spelade upp & så skulle man säga sitt namn och sen gissa ljudet..först till 3 poäng vinner!

Jag var fokuserad jag skulle vinna! 
Dom spelar första ljudet och direkt på 1 sek skriker jag : Tania!! 
Det var snabbt säger programledaren, vad tror du det är för ljud?
Jag- Skrivmaskin! 
Tyvärr Tania då går poängen över till robert..

Så spelar dom upp nästa ljud..
Jag: Tania! 
Programledaren: Vad gissar du att det är Tania? 
Jag: Skrivmaskin! 
Tyvärr Tania det var inte skrivmaskins ljud så poängen går över till Robert..

Så sätter dom igång 3 ljudet och det tar ca 2 sekunder och jag ropar : Tania! 
Nu håller vi tummarna säger programledaren hoppas du gissar rätt annars går poängen över till Robert som vinner detta utan att ha sagt ett ljud..
Jag. Skrivmaskin! 

Naturligtvis var det ingen skrivmaskin så Robert vann! :-) fattar inte vad det var som gjorde att jag trodde det var en skrivmaskin :-) det är samma sak nu innan någon hinner säga något så svarar jag : Herbalife! 

ha ha ha same same but different..

Nej idag skulle jag tipsa om en härlig glass, enkel, bara en ingrediens och smakar sååå gott. Bra att ha i frysen att ta när man är sugen på något sött eller bara njuta..

Receptet är : frysta vindruvor! 

 

Eftersom vi alltid köper hem ekologiska frukter så är inte hållbarheten längre än 3 dagar så innan dom blir för mjuka skär vi ner dom i bitar & fryser och använder dom till goda smoothies och frukttallader toppade med keso eller kesella..

så där kom ett husmors tips från mig...vill du också få hem ekologiska frukt & grönsaker så besök Årtstidernas sida för mer info, som min bloggläsare får du även etterbjudande du inte kan motstå 

Knappa in koden PUQWCG så får du hela 20% rabatt på din första låda!

www.arstiderna.com/erbjudande


Önskar er en underbar söndag allihopa! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln