Bener24fit

Är målet 0kg? 

Ibland känner jag att det som är självklart för mig inte är det för andra och något som många glömmer är deras MÅL med hälsosam kost.

Jag har kunder som jag har coachat länge dom äter hälsosamt & lever efter en hälsosam livstil. 
 

Det finns 4 olika typer av coachning jag kör 
1.Att bara bli pigg
2.Att gå ner i vikt
3.Att få bättre träningsresultat
4.Att behålla sin vikt


Det är 4 olika livsstilar många tror att om man gör nr 1 så får man nr 3's resultat automatiskt med tiden..svar:NEJ! 

Många fastnar i nr 2, att gå ner i vikt och när dom når sin vikt och kroppen inte går ner mer för det blir ohälsosamt och med en HÄLSOSAM LIVSTIL kan du INTE få OHÄLSOSAMMA resultat..CAPISH!?!? Ja men många förstår inte det utan dom blir frustrerade då kommer min fråga: Vad är ditt mål ? Vill du väga 0kg? 
Då kanske dom säger : Nej jag vill väga 58kg och nu väger jag 60kg
Då frågar jag: Är du nöjd med det du ser i spegeln? 
Dom svarar : Ja
Då frågar jag: Varför vill du gå ner mer i kg? 
Då säger dom: Jag har alltid velat väga 58kg..
Jag: det finns ingen display på din panna som visar vad du väger bara hur du ser ut & mår, det sitter i din hjärna och du måste lära dig att tänkaom och gå efter din spegelbild inte din vikt!! 


Titta på min bild här skilnaden är bara 4kg på vågen men ser ni skillnaden på utseendet? Där har jag först kört nr1 sen nr2 och sen en högre växel på nr3..

 

Notera det är okey att gå ut & äta, dricka vin och allt sånt även om man lever ett hälsosamt liv, det är inte dom dagarna som räknas det är dagarna mellan dom tillfällena som räknas. 

Som tex inför jul om folk skulle fokusera på att äta julmat under julen hade du kunnat äta ALLT på julbordet men många äter julmat från november fram till juldagen, nå väl INTE KONSTIGT svenskarna går upp 5-7kilo under "jul" dom kilorna kom inte mellan julafton & juldagen min vän..

Jag har sagt det innan och säger det igen ...Äter du onyttigt en gång så går du inte upp i vikt likaväl som du inte går ner i vikt om du äter nyttigt en gång" Förstår ni vad jag menar? 

Vill ni förändra er livsstil så sluta lyssna på tips & bli coachad av någon som redan gjort den resan ni önskar nr1, 2, 3 eller 4 vill Ni ha min coachning eller av någon av mina duktiga City Wellness medarbetares så skicka oss ett mail med önskemål så kopplar vi ihop dig med rätt person..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln