Bener24fit

Min "mamma & business" Lifestyle 

Nu är det fullt ös - medvetslös som gäller på jobbet. 24 Fitcamp med 200 deltagare samt WLC med över 50 deltagare, samtidigt som jag är en mamma, sambo & vän så vill jag ha tid för allt annat också..

Det ligger mycket mycket arbete bakom kulisserna som jag inte tror många vet om, först så är det inte bara jag & Marcus som driver allt detta vi är över 20 coacher så för att göra det mer klart har vi gjort en liten välkomst tavla..

Här fångade jag några av mina kollegor på bild..

Samtidigt som hla karusellen är igång måste man se till att äta hela tiden och jag gillar ju inget halvfabrikat så det blir lagad mat hela tiden berikat med Herbalifes näring.

Till efterrätt fick jag en proteinboll som min kollega Christin Santana hade gjort

Samtidigt passade jag på att beställa lite från Herbalifes Extravaganza katalog & se så snygga shakers jag snart kommer ha, exklusivt för alla som åker till Extravaganzan, den som köper med sådanna till sina kollegor som inte ska på extravaganzan är bokstavligt en Idiot då den betalar för en biljett, resa, tar sin tid från familj och tillbringar 2 dagar där så ska någon som inte ansträngt sig sitta hemma och bara "få köpa" dom exklusiva produkterna..no no no Ni är smartare än så. 
 

Idag har jag med mig mina barn på jobbet och visst är det fantastiskt att jag har den möjligheten? 

 

Kramar från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln